Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Numai o sugestie.... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Numai o sugestie.... Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Numai o sugestie....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

Numai o sugestie.... Empty
MesajSubiect: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19Lun 19 Aug 2013, 20:13

Buna!!!
Nu stiu daca exista un astfel de topic, insa eu am cautat si nu am gasit nimic...
Sugestia mea este sa se faca un topic in care membrii forumului...ei bine cum sa spun mai clar...ca membrii forumului sa isi faca un fel de reclama sa spun asa...adica daca au un fan fic sau o poveste ori poezii si vor sa isi adune cititori sa spun asa sa isi lase acolo link.ul si asa au sansa ca lucrarile lor sa fie gasite mai usor...
Acum nu stiu daca ideea mea este una buna...eu am facut numai o sugestie..daca este ok, bine...daca nu...direct la cosul de gunoi cu ea... kisskisskiss
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Hellspawn
Chūnin
Chūnin
Hellspawn

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 817
Puncte : 1106
Reputatie Reputatie : 101

MesajSubiect: Re: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19Lun 19 Aug 2013, 21:39

Nu stiu daca am inteles bine ceea ce ai vrut sa spui dar mi se pare ciudat sa se deschida un topic pentru asta.Dupa ce am inteles eu ar suna cam asa:"Buna,numele meu e X si va invit sa imi cititi ficul care se numeste Y.Uita-ti linkul:..".Mi se pare o pierdere de timp si spatiu.Adica,ar trebui sa fie alegerea unui membru daca doreste sa citeasca sau nu iar asta sa nu o faca doar dupa o reclama ci sa fie atras de titlul ficului si sa il gaseasca atragator printer cele 300 pe care le gaseste.Eu cred ca ar fi risipa de spatiu pentru ca, poate, unii nu sunt interesati sa citeasca decat ficuri de la prietenii lor sau prefera sa caute in index.Nu cred ca ar intra cineva acolo.
In schimb,dac ate pui in pielea unei personae care are un fic deschis dar nu il citeste nimeni ar putea fi o idee buna caci astfel ar face rost de comentarii.Multi membrii de pe forum nici nu dau o sansa la ficuri scrise de altcineva inafara de critici,moderatori sau alti membrii din staff.Nu ca asta ar fi rau dar poate ca unii membrii chiar au ficuri bune care nu sunt citite pentru ca nu ocupa cine stie ce rang iar ei nu au incredere decat in membrii avansati... -oh,acum privesc si eu din perspectiva unui simplu membru,nu ma judecati!-.
Ce vreau sa spun e ca sugestia ar putea fi buna dar mai trebuie retusata.Imi cer scuze daca nu m-am exprimat cum trebuie dar m-am trezit la 3 dimineata.Ca sa scurtez ce am zis mai sus eu sunt si PRO si CONTRA acestei sugestii.Complicata treaba.
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19Lun 19 Aug 2013, 22:06

Nu e chiar o chestie mai aiurea. Adica daca vor sa isi faca reclama, intr-un anumit topic mi se pare cel mai normal. Urasc cand primesc pm-uri cu reclame proprii unde invita lumea sa le viziteze creatiile. Deci deschid eu un topic la Discutii Libere si acolo sa va faceti reclame pana nu mai puteti :) .
Sus In jos
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

MesajSubiect: Re: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19Mar 20 Aug 2013, 10:46

Ma bucur ca ideea mea nu a fost chiar asa de proasta....poate ca nu e cea mai stralucita, dar din punctul meu de vedere cred ca e mai bine sa existe un asa topic decat sa avem mesageria plina cu mesaje in care esti invitat sa tot vezi sau sa citesti ceva...
Eu nu prea am patit pe acest forum, dar pe altele da...si era destul de stresant...
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

MesajSubiect: Re: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19Mar 20 Aug 2013, 11:11

Nici o idee nu e proasta; totusi exista cazuri si cazuri... Important e ca ideile voastre sa fie de bun uz pentru forum. dap !
Sus In jos
Yin
Sennin
Sennin
Yin

Merite deosebite :
Numai o sugestie.... J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : București
acebook acebook : Ema
Nr. mesaje Nr. mesaje : 6696
Puncte : 7969
Reputatie Reputatie : 815

MesajSubiect: Re: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19Mar 27 Aug 2013, 16:36

Cum topicul a fost creat, această sugestie este acceptată.
Sus In jos
http://y-yinn.tumblr.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Numai o sugestie....   Numai o sugestie.... I_icon19

Sus In jos

Numai o sugestie....

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii acceptate-