Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 24 Localizare : Unde este distractie acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 331 Puncte : 473 Reputatie : 36 Hobby-uri : Cant , dansez intr-un cuvant ma distrez Stare de spirit : Vesela ca de obicei
Subiect: "Chriss (Justus) - Ca sa uit de noi" Vin 23 Aug 2013, 12:34
Refren : Am privit în urmă des cu ochii goi, M-am pierdut în fum, praf şi foi Ca să uit de noi, ca să uit de noi...
Au fost zile-n care mă-necam apoi Mă rugăm să-ţi iei iubirea înapoi Ca să uit de noi, Ca să uit de noi...
Strofa 1 : E luni 29, sună ocupat la telefon; Vorbeşti cu altu că-ntre noi devine monoton. Îmi spui că simţi nevoia de ceva nou. Din nou, erai bibelou, acum eşti nou, nou, nou! Nu te mai cunosc de vreo săptămâna Că ce spun alţii-i una, dac-o spun eu nu-i bună. Eşti ca-n poveşti, nu mai eşti.Ce contează? nu conta! Că erai parte-ntreaga din inimă mea. Azi te vreau mai mult că ieri, da! şi mi-ar plăcea Să nu mai dau 2 bani pe privirea ta Şi dacă aş putea să dau timpu înapoi, Aş vrea că să pot face ceva că să uit de noi...
Refren : Am privit în urmă des cu ochii goi, M-am pierdut în fum, praf şi foi Ca să uit de noi, ca să uit de noi...
Au fost zile-n care mă-necam apoi Mă rugăm să-ţi iei iubirea înapoi Ca să uit de noi, Ca să uit de noi...
Strofă 2 : Te-am cunoscut într-o vară, banal, Da' nu pe plajă, la mâl. Eram pe bancă în parc, nu la vre-un bar. De ce bar? Am avut nevoie să alunecăm pe văl, Da' nu de apa, e clar...că noi am ars-o doar emoţional. Şi mă strângeai de buza de jos tare... Îmi spuneai că e răcoare superficial. M-apropiam, când am ajuns te -am strâns că pe o floare Şi restu-i clar că e confidenţial. Şi mult timp a fost un ideal care din banal A fost şi e atât de special... Şi apoi.......Nu e plăcut acum că vreau să uit de noi...
Refren : Am privit în urmă des cu ochii goi, M-am pierdut în fum, praf şi foi uit de noi, uit de noi...
Au fost zile-n care mă-necam apoi Mă rugăm să-ţi iei iubirea înapoi Ca să uit de noi, Ca să uit de noï ...
Si pe Youtube nu pun originaalu , caci e una Sasusaku , Deci :
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: "Chriss (Justus) - Ca sa uit de noi" Sam 09 Noi 2013, 08:54
Asta o ascultam acum muuuult timp. Nu îmi plăcea vocea tipului, dar versurile sunt prea speciale :)
Yuno Academy Student
Sex : Localizare : In dormitor acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 12 Puncte : 22 Reputatie : 0 Hobby-uri : Cant , dansez , desenez , scriu , citesc , etc Stare de spirit : Destul de buna
Subiect: Re: "Chriss (Justus) - Ca sa uit de noi" Lun 11 Noi 2013, 21:26
Si mie imi place.
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
Subiect: Re: "Chriss (Justus) - Ca sa uit de noi" Joi 26 Dec 2013, 17:19
Vreau să spun că ador această melodie. Cred că a fost prima melodie ascultată de la Chriss (Justus) pe care din cate imi amintesc o ascultasem din curiozitate după ce am găsit-o pe net. Până şi acum când ajung la ea mai fredonez versurile pe care am reuşit să le reţin. Pur şi genial tipul ăsta şi melodiile pe care le scoate.