Anime. Naruto. Sasuke & Sakura That's our forum way! |
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
|
|
| Autor | Mesaj |
---|
Verona :) Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Aici cu voi >>> acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 129 Puncte : 135 Reputatie : 4 Stare de spirit : Indiferenta<<
| Subiect: Buna!!! Tuturor Sam 24 Aug 2013, 10:19 | |
| Buna!Buna! Buna tuturor.Ma numesc Popescu Verona
Am aterizat si eu pe aici , sunt un mare fan a acestui forum dar de fel nu imi place sa ma pun in vorba cu alti , asa ca ma-m gandit sa intru si eu aici Sper sa imi fac multi prieteni si sa ne intelegeni . Daca aveti intrebari nu ezitati |
| | | En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| | | | Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| | | | S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Buna!!! Tuturor Sam 24 Aug 2013, 15:22 | |
| Bun venit! Sper să îţi îndeplineşti idealurile aici, şi cum s-a mai spus: poate deschizi un fic. Eu sunt Felicia. Ti puup |
| | | ♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Buna!!! Tuturor Sam 24 Aug 2013, 15:38 | |
| Hello ! Bine ai venit pe forum, Verona ! Eu sunt Denisa, as avea cateva intrbari, daca nu te deranjeaza : 1. Urmaresti anime-uri ? 2. Daca da, care e preferatul tau ? 3. Citesti romane ? 4. Daca da, care e preferatul tau ? 5. Citesti fic-uri ? 6. Daca da, care e preferatul tau ? 7. Care e culoarea ta preferata ? 8. Ce genuri de muzica asculti ? 9. Ce hobby-uri ai ? 10. O sa scrii un fic ? 11. Daca da, ma anunti si pe mine ? 12. Care e cuplul tau preferat din Naruto ? 13. Cum ai "descoperit" acest forum ? 14. Ce te-a determinat sa-ti faci cont pe el ? 15. Vrei sa fim prietene ? Stiu ca e un interogatoriu cam lung, sper sa nu te deranjeze. RESPECTA REGULILE, fa-ti prieteni multi, posteaza mult si nu in ultimul rand DISTREAZA-TE ! Ja ne ! |
| | | Mrs.Meow Chūnin
Sex : Varsta : 24 Localizare : ●Bucuresti● Nr. mesaje : 600 Puncte : 742 Reputatie : 28 Hobby-uri : ●Sa visez● Stare de spirit : ●Schimbatoare●
| Subiect: Re: Buna!!! Tuturor Sam 24 Aug 2013, 17:43 | |
| Bine ai venit , Verona ! Nu am nimic sa te intreb . Vreau doar sa iti faci multi prieteni si sa fii cat se poate de activa. Restul vine de la sine. Have fun here , scumpa ! Pupici :* |
| | | Verona :) Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Aici cu voi >>> acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 129 Puncte : 135 Reputatie : 4 Stare de spirit : Indiferenta<<
| Subiect: Re: Buna!!! Tuturor Sam 24 Aug 2013, 20:28 | |
| - Demy_Fana SasuSaku a scris:
- Hello ! Bine ai venit pe forum, Verona ! Eu sunt Denisa, as avea cateva intrbari, daca nu te deranjeaza :
1. Urmaresti anime-uri ? 2. Daca da, care e preferatul tau ? 3. Citesti romane ? 4. Daca da, care e preferatul tau ? 5. Citesti fic-uri ? 6. Daca da, care e preferatul tau ? 7. Care e culoarea ta preferata ? 8. Ce genuri de muzica asculti ? 9. Ce hobby-uri ai ? 10. O sa scrii un fic ? 11. Daca da, ma anunti si pe mine ? 12. Care e cuplul tau preferat din Naruto ? 13. Cum ai "descoperit" acest forum ? 14. Ce te-a determinat sa-ti faci cont pe el ? 15. Vrei sa fim prietene ? Stiu ca e un interogatoriu cam lung, sper sa nu te deranjeze. RESPECTA REGULILE, fa-ti prieteni multi, posteaza mult si nu in ultimul rand DISTREAZA-TE ! Ja ne ! 1. Da 2.Naruto , normal 3.Nu am citit , dar mi-as dori asa de mult 4.... 5.da 6.Puterea minti umane, Asul negru, Anonim, Dulcea teroare. Ce inseamna psihologia? si multe altele 7.Verdele dar daca mai intreba de ce chiar nu stiu 8..aproape toate inafara de manele si cele fotclorice 9.Imi place mult sa citesc, si fotbalul , ascult muzica etc 10.Poate 11.DA 12.SasuSaku 13. Cautam povesti despre sasusaku pe google si am dat de el, 14.Faptul ca unui au un talent in a scrie, povestile sunt asa de fantastice , toti parca am fi ca o familie online la distanta , membri amabil si prietenesti 15.Cum sa nu |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna!!! Tuturor | |
| |
| | | |
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|