Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Seturi ^^ Sam 24 Aug 2013, 11:55 | |
| Hmm...Ma gandeam sa postez cateva dintre seturile pe care le creez. Sper ca am postat topicul unde trebuie. Hope you like it! ^^
SET 1
Semnatura:
Text 1: Why bothering saying ''yes'' when you can say ''no'', because ''yes'' means ''not no''. Plus, ''no'' is shorter...
Text 2: Being undecided. Being confused. Stuck between two decisions... What should you do...? SET 2
Semnatura:
Text: He is Slender, tall and thin. Just like a three, the forest within. His perfect disguise, no one can see, Just how close he happen to be. The place his face should take up, Is vacant like a porcelain cup. Not all can see him, but some may. And once you do, you'll start to pray. Watching every night, Feeding of the fright. The more that is feared, The more he will near. Slyly and quiet he will come at night, Warpping his arms, inhumanly tight. Then gone forever without a hint, Not even a small sample on your clothing's lint. After disappearing, It is you no one will ever be hearing. Always around, through no one will see, Slowly The Slender Man will drive you to insanity. Gata. Sper ca v-au placut! ^^ |
|
Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: Re: Seturi ^^ Sam 24 Aug 2013, 12:49 | |
| Hellau. :) Îmi plac seturile pe care le-ai făcut, dar mergea să le și editezi pe unele dintre ele, sau măcar textul. Dar e în regulă și așa. Ai idei bune, iar textele sunt bine alese. Sper ca data viitoare să vii cu și mai multe seturi create de tine și să ni le prezinți. :) Spor la ales imagini. Pupix. :*
|
|
Superbia. Chūbu
Sex : Varsta : 24 Localizare : Wonderland awaits. Nr. mesaje : 479 Puncte : 541 Reputatie : 38 Stare de spirit : damned
| Subiect: Re: Seturi ^^ Dum 25 Aug 2013, 17:20 | |
| Hellău! M-am întors ^^ Merci de comm Ely. Da, știu, textul nu este așa bun, dar cel putin la primul set, pozele sunt făcute în totalitate de mine. Nu prea știu ce aș mai putea schimba la ele. Iar la a doua, GIF-ul tot eu l-am făcut, editând poza cu Slenderman neagră și punând-o pe negativ. Avatarul doar l-am înnegrit la colțuri, dar cred că totusi am făcut-o prea mult. Oricum, I'm back în forță cu noi seturi! ^^ Sooo...Here we go. SET 1: Avatar: Semnatură: Text 1: SET 2: Avatar 1: Avatar 2: Semnatură: Text 1: Text 2: Text 3: Gata. Eh...știu că nu e cine știe ce, dar o să îmi mai îmbunatațesc modul de a edita. Data viitoare o să mai aduc un text pentru primul set si textele editate de la prima tură. Sper din suflet că vă plac. Măcar așa ca idee. Ok, paaaa! *hugs* |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Seturi ^^ Vin 06 Iun 2014, 23:23 | |
| Sunt minunate seturile facute de tine. Poate poti castiga viitorul concurs de graficieni, chiar te pricepi |
|
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: Seturi ^^ Sam 07 Iun 2014, 07:30 | |
| Si mie imi plac seturile pe care le faci! Sunt foarte interesante! Iti voi pune si tie aceeasi intrebare pusa la mai multi oameni/graficieni: Ce program folosesti pentru fotografi??? Sper sa mai faci seturi si sa nu uit sa trec pe la ele! |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Seturi ^^ Joi 24 Iul 2014, 23:54 | |
| Din nu stiu ce motiv, nu pot vedea decat avatarele.. Oricum, sunt frumoase. Ai putea participa la concursul de graficieni. Succes. |
|