Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Shaaman feat George, Dora - Ca doi copii Mar 19 Apr 2011, 20:59 | |
| Pai eu iubesc melodia asta , sper sa va placa si voua :x
Era seara putin trecut de ora 9,afara deja incepuse sa ploua Ea vroia sa vina sa'l mai vada,dar el mintind ai zise ca are alta treaba De o parte a usii se aud niste batai,ea venise sa il stranga in bratele ei De cealalta parte a usii totusi el era,avea lacrimi in ochii dar tot nu raspundea
Ref: Cand doi oameni se iubesc cu adevarat,fac tot posibilul sa uite ce s'a intamplat Ca doi copii ei din cand in cand se mai certau si tot ca doi copii ei se impacau Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost Ca doi copii ei din cand in cand se intalneau si tot ca doi copii ei se desparteau
Plecand suparata de ce se intampla,privirea catre dormitor o intorcea La vazut acolo si plangand tacea,se pare ca dragoste nu mai era Deodata se aud iarasi niste batai,ea venise sa il stranga in bratele ei Deschide usa incet,dar foarte curajos si atunci ai spune cat se poate de furios: "Degeaba ma privesti profund acum,oricum raul e deja facut N'as vrea decat sa fug,sa plang,sa rad,sa uit al tau sarut" Dar tu: "Iubitule lasa'ma sa'ti vorbesc,dami sansa sa vezi ca nu mai gresesc." Promisiuni si aceleasi minciuni,lucruri care dor spuse prea usor Mi'e dor chiar daca n'am ajutor,ma'ntorc catre cer si strig "Nu mor" Sunt singura ce mereu te'a iubit,ca doi copii amandoi am gresit
Ref: Cand doi oameni se iubesc cu'adevarat,fac tot posibilul sa uite ce s'a intamplat Ca doi copii ei din cand in cand se mai certau si tot ca doi copii ei se impacau Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost Ca doi copii ei din cand in cand se intalneau si tot ca doi copii ei se desparteau...Ca doi copiï
Si un link: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Shaaman feat George, Dora - Ca doi copii Mar 19 Apr 2011, 21:00 | |
| Vai cat de frumoase sunt versurile |
|