Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Am si eu o idee! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Am si eu o idee! Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Am si eu o idee!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
~Linna~
Chūnin
Chūnin

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : In mister....
Nr. mesaje Nr. mesaje : 656
Puncte : 752
Reputatie Reputatie : 35
Hobby-uri Hobby-uri : Cititul
Stare de spirit Stare de spirit : Is a secret...

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Dum 25 Aug 2013, 22:35

Cum este topicul pentru solicitarea unei critici la un fan fic, m-am gandit ca poate ar trebui sa existe si un topic pentru a putea solicita o critica si pentru un simplu text sau pentru o poezie....
Eu am cautat si nu am gasit un asa topic, asa ca am zis ca poate ar fi o idee buna...
Cred ca sunt multi utilizatori care nu au numai fan ficuri postate aici si care si.ar dori o critica serioasa la creatiile lor....
Nu stiu daca idea e e buna sau nu, eu am zis sa o spun si sa vad....
Sus In jos
https://www.facebook.com/LaLaNeBuNieFanPage.
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Lun 26 Aug 2013, 13:32

Eu sunt total PRO sugestiei tale.
Si eu m-am gandit la asta, dar nu am avut cand sa pun sugestia, caci mi-ai luat-o inainte. :))
Sper ca sugestia ta sa fie acceptata, intrucat mi mi se pare o idee chiar foarte buna.
Acum, sa vedem ce vor spune cei din staff.
Zbye. :*
Sus In jos
Simon Says
Jōnin
Jōnin
Simon Says

Localizare Localizare : Craiova
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1380
Puncte : 1693
Reputatie Reputatie : 149
Hobby-uri Hobby-uri : I love to go out with my friends, to have fun, to listent to music, to draw and so on
Stare de spirit Stare de spirit : always HAPPY :D:

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Lun 26 Aug 2013, 15:35

Chair imi place mult de tot ideea love
Stiu bine ca sunt multe persoane care au poezii si mult altele si sunt sigura ca ar fi tare incantate ca un critic sa treaca pe acolo, sa-si lase o parerea si sa-i ajute sa se perfectioneze happy
Asa ca sunt PRO acestei sugestii happy2

Kisses and hugs, minna ^^
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Am si eu o idee! Asss10Am si eu o idee! J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Lun 26 Aug 2013, 15:51

S-a intamplat ca membrii sa ceara critici si pentru alte creatii in afara ficurilor sau one-shot-urilor si criticii le-au acceptat. Daca e sa facem un procent pentru cati ar fi sa ceara critici pentru altceva in afara ficurilor, nu as ajunge la 20%, motiv pentru care nu gasesc necesara crearea unei noi categorii pentru asa ceva. Pentru orice ar fi ele, cererile de critici se fac toate in aceeasi categorie.

Din partea, sugestia are un nu.
Sus In jos
Ineffable.
S-Class
S-Class
Ineffable.

Merite deosebite :

Localizare Localizare : .
acebook acebook : hässlich
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13202
Puncte : 15767
Reputatie Reputatie : 858

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Mar 27 Aug 2013, 10:08

Criticii au acceptat să dea şi critică pe note, nu cred că o critică la altceva în afară de One Shot sau Fic nu ar accepta. C:
Sus In jos
Arcade
Shodai Hokage
Shodai Hokage
Arcade

Sex : masculin Varsta : 34
Localizare Localizare : Timisoara, Bulgarus
acebook acebook : Marius Mihai
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3411
Puncte : 5195
Reputatie Reputatie : 565
Hobby-uri Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren
Stare de spirit Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Mar 27 Aug 2013, 11:40

Criticii ar trebui sa se rezume strict la ficuri si one shout-uri. Serios, poezii si altele nu le intra in categoria lor. Acolo raman membri sa isi dea cu parerea si atat. Fara critici la asa ceva!
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19Mar 27 Aug 2013, 21:31

Sugestie respinsa.
Sus In jos
Continut sponsorizat

Am si eu o idee! Empty
MesajSubiect: Re: Am si eu o idee!   Am si eu o idee! I_icon19

Sus In jos

Am si eu o idee!

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii respinse-