Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Roller Sis- Lacrimi Mier 20 Apr 2011, 18:01 | |
| Roller Sis- Lacrimi.
Tocmai scrii povestea unei despartiri Pui pe foaie lacrimi, certuri si amintiri Orice ai spune acum nu mai vreau sa lupt
Imi repeţi intr-una ca te vei schimba Mi-ai promis mereu ca va fi cum era Orice ai spune acum, nu mai vreau sa lupt
De ce plangi la nesfarsit, nimeni n-a gresit Da vina pe mine, ochii mei sunt goi N-au lacrimi pentru noi, lasa-ma sa plec
De ce plangi la nesfarsit, nimeni n-a gresit Da vina pe mine, ochii mei sunt goi N-au lacrimi pentru noi, lasa-ma sa plec
Asta e sfarsitul, cred ca-l aşteptai Stiu atatea lucruri ce le ascundeai Ma minteai zambind, cand ma sarutai
Dupa usa asta e un alt inceput Lasa tot aici, chiar daca a durut Uita acum de mine, o sa ma descurc
De ce plangi la nesfarsit, nimeni n-a gresit Da vina pe mine, ochii mei sunt goi N-au lacrimi pentru noi, lasa-ma sa plec |
|
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Roller Sis- Lacrimi Mier 20 Apr 2011, 22:17 | |
| |
|