Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Don Baxter - Mama. Mier 04 Sept 2013, 21:32 | |
| Lipseam de`acasa zile,saptamani intregiIn mintea mea de pusti Speram c`ai sa ma intelegi.da`..Nu era nimic de intelesLa dracu` in loc sa`ti aduc bucurii,Te`am tinut numai in stres..Daca am fi avut mai multe vieti de traitAs fi incercat sa fiu copilul pe care ti l`ai doritDa` n`avem decat o viata..Si`asa,ti`am mancat jumatate din eaCum as putea sa`ti dau inapoi noptile pierdutePlecam cu zilele si ziceam "Ma intorc in cateva minute"Sa stii ca te iubesc cum il iubesti tu pe DumnezeuPoate mai mult decat ma iubesc pe mine euNu incerc sa ma scuz mamaSper ca,nici tu nu`mi ceri sa ma acuz mamaNu exista pretSentimentele nu se platesc..Sper sa accepti un simplu te iubesc,mamaRef:Eram prea mic sa`mi dau seamaDe ce mereu ochii ii lacrimau lu` mamaEram prea mic nu stiam ca gresescMama sa stii ca intotdeauna o sa te iubesc (x2)De cate ori ajungeam prea tarziu acasaOricat erai de obosita te sculai din pat sa`mi pui mankare pe masaN`am uitat,n`o sa uit sa stii ca..N`o sa`mi fie teama daca o sa am copiiAcum stiu ca daca mi s`ar intampla cevaAi avea grija de ei ca nimeni altcinevaSi mai stiu Ca oricate belele ti`am fakut Niciodata n`ai uitat ca ai un fiuNu stii cat de bucuros sunt cand zambestiDe prea multe greutati a trebuit sa te lovestiParul tau alb ma face sa ma gandesc la viitorO sa fiu parinte,stiu ca tie nu ti`a fost usorMulti au primit tot ce si`au doritEu sunt multumit cu ce mi`ai oferitNiciodata n`as putea sa plec de langa tineCand o sa pleci,sa incerci sa ma tragi dupa tineRef:Eram prea mic sa`mi dau seamaDe ce mereu ochii ii lacrimau lu` mamaEram prea mic nu stiam ca gresescMama sa stii ca intotdeauna o sa te ïubesc (x4)[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|