|
|
Autor | Mesaj |
---|
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Poza ce te reprezinta... Joi 21 Apr 2011, 16:00 | |
| Aici ve-ti pune o poza ce vi se potriveste ca: Aspect, carecter, comportamebnt etc. Dedesupt veti pune ce reprezina poza. Ca exemplu voi fi eu: [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Poza ma reprezinta ca fiind: - Sexy - Impunatoare - Rea - Alintata - Smechera - Iubita - Diabolica - Dulce si amara Acum e randul vostru. Aveti voie sa puneti cate caracteristici vreti:D |
|
| |
Biscuu` Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : bolintin deal - aproape de bucuresti :P Nr. mesaje : 383 Puncte : 483 Reputatie : 40 Hobby-uri : sa desenez,scoala,net,:D:D Stare de spirit : mereu cu zambetul pe buze!!!
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 21 Apr 2011, 16:30 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-sensibila ; -dulce; -cuminte; -vicleana. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 21 Apr 2011, 16:53 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]- sensibila - salbatica - surprinzatoare - firava - increzatoare - puternica - iubitoare |
|
| |
Nici cum! Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : eh Nr. mesaje : 130 Puncte : 195 Reputatie : 18 Stare de spirit : :-j
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 21 Apr 2011, 17:36 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]_______________________________________________________ 1. Vicleana 2.suparacioasa 3.sincera 4.inteligenta 5.protectoare 6.nebuna Aaa,era sa uit,Sweet sti ca jocul acesta este un test psihologic? Cred ca da,ia spune-mi carui membru vrei sa ii afli caracteristicile? |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 21 Apr 2011, 19:38 | |
| Nu stiu Dadu...! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Nu nu stai linistita...Nu stiu.Nu am un preferat [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Desi vreau sa aflu de la toti! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] In special de la baieti! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Deci grabiti-va si puneti cate o poza aici! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre ~Crantzanele~ in Sam 04 Aug 2012, 02:41, editata de 1 ori |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 21 Apr 2011, 21:36 | |
| Hmm, sa vedem : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]1. Sensibila 2. Increzatoare 3. Nebunatica 4. Sincera 5. Iubitoare 6. Vicleana 7. Dulce 8. Cuminte 9. Dragalasa 10. Incapatanata |
|
| |
Mircy - Banat Academy Student
Sex : Localizare : Alexandria Nr. mesaje : 31 Puncte : 47 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Vin 22 Apr 2011, 00:33 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cred ca imaginea spune totul . Trandafirul :P Romantic Pasional Fericit Periculos ( ghimpii ) ...
Ultima editare efectuata de catre Mircy in Vin 22 Apr 2011, 14:40, editata de 1 ori |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Vin 22 Apr 2011, 08:07 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]1.Mereu cu zambetul pe buze 2.Visatoare 3.Increzatoare in fortele propii 4.Iubitoare 5.Miloasa 6.Ma enervez repede 7.Dragalasa |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Sam 23 Apr 2011, 01:06 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Fiecare ma stie intr-un anumit fel, sa incep cu aluzii asupra-mi sau descrieri smechere nu-i genul meu Deci stiti voi ... P.S. feriti-va de mine |
|
| |
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Sam 23 Apr 2011, 10:37 | |
| pfoa Mihai m-ai dat gata =)) |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Sam 23 Apr 2011, 19:26 | |
| - Tara~Acoolului~Rasare~ a scris:
- pfoa Mihai m-ai dat gata =))
sper ca te-am tavalit bine nu alta ... |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Sam 23 Apr 2011, 19:38 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-rea -sexy -nebuna -vicleana -sensibila -adorabila -rafinata -indragostita Fata este Elena din Vampire Diaries |
|
| |
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Sam 23 Apr 2011, 19:51 | |
| |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Dum 24 Apr 2011, 14:44 | |
| |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Dum 24 Apr 2011, 15:33 | |
| Pai sunt foarte multe poze care ma repreinta dar sa va dau una dintre ele: [img] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [/img] -schimbatoare -ciudata -sinistra -dragutza in acelasi timp -trista -nelamurita |
|
| |
Rina Genin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Iasi Nr. mesaje : 294 Puncte : 345 Reputatie : 22 Hobby-uri : Net. Stare de spirit : Bored.
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Dum 24 Apr 2011, 21:43 | |
| Gabi , trebuia sa scrii ca esti si o bunaciune =)) |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Dum 24 Apr 2011, 23:47 | |
| Randul meu
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] -
- Sensibila, - Retrasa - Dar totusi deschisa, - Vesela, - Zburdalnica, - Aeriana - Mova =)) |
|
| |
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Lun 25 Apr 2011, 11:06 | |
| - Shelby a scris:
- Gabi , trebuia sa scrii ca esti si o bunaciune =))
Nu sunt o bunacine!! Nu suuunt v-am mai spus!! |
|
| |
Renésmee Legend
Sex : Varsta : 27 Localizare : prin jur ... acebook : Renesmee Nr. mesaje : 2168 Puncte : 2451 Reputatie : 179 Hobby-uri : Fotografia Stare de spirit : Visatoare
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Vin 29 Apr 2011, 20:40 | |
| Pai sa vedem... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Visatoare Retrasa Sensbila Vesela Glumeata Aeriana PS: Poza n u prea are legatura cu ce am scris, poate doar cu primele 3. :)) |
|
| |
AlphasoniK Genin
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 255 Puncte : 387 Reputatie : 115
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Dum 01 Mai 2011, 20:22 | |
| Hmm... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]-Sincer -Ganditor Si mai multe de numi vin in minte aqm :)) Un fel de descriere la ce ma refer: Sunt deschis ca o carte,daca dai pagina inainte este dorinta ta de a trai,daca o dai inapoi sunt amintirile mele.Nu ascund nimic si tot ce spun este ceea ce simt. |
|
| |
kristen Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Printre stele, vise si ganduri spulberate de praful cosmic. Nr. mesaje : 243 Puncte : 264 Reputatie : 10 Hobby-uri : skating, listen to music, eating, traveling, walking, Stare de spirit : Simt aerul ce intra prin fiecare por ametindu-ma din ce in ce mai mult cu puritatea lui divina.
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 17 Noi 2011, 09:58 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]sensibila melancolica sincera visatoare libera ganditoare |
|
| |
Rose <3 Chūnin
Sex : Varsta : 30 Localizare : acolo unde ma cauti si nu ma gasesti :P Nr. mesaje : 849 Puncte : 904 Reputatie : 42 Hobby-uri : ... Stare de spirit : »Just In Love«
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Joi 17 Noi 2011, 21:21 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] * închisă [doar o persoană mă ştie cu adevarat] * ca apa; când învolburată, gata să ucid pe cineva, când liniştită. * lunatică * perversă - deşi nu ştiu cât de bine se asociază poza asta * nebună * melancolică * romantică * sensibilă * veselă
Unele chiar nu merg, adică sunt si opuse, dar asta sunt eu. Schimbătoare. |
|
| |
Milkshake ♥ S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : New York acebook : Foloseste "url" , largesti profilul! - admin Nr. mesaje : 3546 Puncte : 4549 Reputatie : 702
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Vin 18 Noi 2011, 21:07 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Hehe, my turn! ^^
•Lenesa -Ador sa stau degeaba- :))
•Copilaroasa -Foarte copilaroasa-
•Melancolica -Rar, foarte rar- :))
•Amuzanta -Poza asta nu se prea potriveste-
•Schimbatoare -Ca vremea, variez de la bine la foarte bine-
•Perversa - :> -
•Dulce -Ca o ciocolata ♥ -
•Ciudata -Guys, voua vi se pare doar ca ma intelegeti-
Si ar mai fi multe lucruri care ma reperezinta, insa asta ma caracterizeaza destul de bine...
P.S. Cu cat mai colorat cu atat mai bine. ;) ^.^
|
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... Lun 03 Dec 2012, 22:14 | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pe mine ma caracterizeaza foarte mulr cei trei L. - amuzanta - somnoroasa - sincera - vicleana - prietenoasa - hugger :) |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Poza ce te reprezinta... | |
| |
|
| |
|