| Ce melodie te caracterizeaza? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Nici cum! Genin
Sex : Varsta : 30 Localizare : eh Nr. mesaje : 130 Puncte : 195 Reputatie : 18 Stare de spirit : :-j
| Subiect: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 21 Apr 2011, 18:08 | |
| Dupa ce Sweet a deschis acel topic cu pozele,m-am gandit sa deschid si eu unul,dar cu melodii Eu am patru melodii care ma caracterizeaza. De ce patru? Pentru ca de obicei trec de la o stare la alta in numai cateva secunde :)).De exemplu acum sunt ironica peste cateva clipe am o stare dinaia de regret si asa mai departe:)) Rece si nepasatoare(cand am starea asta,poate sa moara omul langa mine ca eu stau si rad de suferinta lui) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]la categoria asta am doua:d Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa ;;) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 21 Apr 2011, 18:10 | |
| Eu prima!! Nebuna [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fericita(aeriana) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca mai gasesc stari si melodi dau edit
Ultima editare efectuata de catre Butterfly_ony in Vin 22 Apr 2011, 12:37, editata de 1 ori |
|
| |
Pufarina~Puff~Puffitza:x Special Jōnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : In tara elfilor:x Nr. mesaje : 1900 Puncte : 2002 Reputatie : 66 Hobby-uri : Sa ma dau q rolele,sa zabesc Stare de spirit : Forever starts today.<3
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 21 Apr 2011, 19:20 | |
| Pai sa vedem:
Sexy: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Suparata, aici am mai multe: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fericita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nebuna:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cam atat. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 21 Apr 2011, 19:21 | |
| Hai sa pun si eu : Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Suparata: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Obosita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| |
| |
Kirara Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : Always beside you ♥ Nr. mesaje : 3431 Puncte : 4873 Reputatie : 1187 Hobby-uri : Ador sa stiu cand cazi ! Stare de spirit : Fake Smile :)
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 21 Apr 2011, 19:44 | |
| |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 21 Apr 2011, 20:30 | |
| Bon sa scriu si eu... Aici am doua feluri in care pot fi trista: Trista din dragoste: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista din alt motiv: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sexy: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nebuna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]cred k mai erau dar acum sunt total pe alta planeta... |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 01:16 | |
| Hmm, ia sa vedem : Indragostita : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Suparata : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sensibila : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Confuza : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nebuna : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Voi mai pune, caci am..insa acum nu prea am avut chef.. |
|
| |
~Crantzanele~ Genin
Sex : Localizare : De acolo de unde ingeri pier.... Iar demonii prind viata... Nr. mesaje : 438 Puncte : 613 Reputatie : 51 Stare de spirit : Nebuna... Rea.... Tupeista... Si restu-i treaba mea ;)
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 11:22 | |
| Stiam eu ca am mai uitat melodii! Indragostita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ce imi placea elenovela asta dar s-a terminat... Confuza: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]daca mai sunt o sa dau un edit si nebuna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]linistita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Mircy - Banat Academy Student
Sex : Localizare : Alexandria Nr. mesaje : 31 Puncte : 47 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 18:24 | |
| Pf sa vedem : Romantice ( cand ascult ma gandesc la fete , in special andreea :D ) : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mr juve - A inceput vacantaa :X ( the best ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Denisa si adrian minune - Cu tine viata mea Trista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Marius de la focsani si denisa - Tu nu ma iubesti pe mine Fantezista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Enrique iglesias - Tonight [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Fallen - Blank & Jones Energica : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , Far east movement - :Like a g6 Probabil voi reveni cu edit simt ca lipseste ceva . |
|
| |
Ony♫Baby♥Angel◕‿◕ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : in lumea copilariei Nr. mesaje : 405 Puncte : 431 Reputatie : 8 Hobby-uri : muzica,desen,etc Stare de spirit : ..actualmente.. Happy..
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 18:29 | |
| Manelistule!Cocalarule! (Hai ca glumeam)(si eu ascult UNELE MANELE) |
|
| |
Meyryn Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Bulgarus Nr. mesaje : 1415 Puncte : 1796 Reputatie : 188 Stare de spirit : Plictisita
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 19:50 | |
| Ony te rog frumos ia-o mai usor cu limbajul asta |
|
| |
Mircy - Banat Academy Student
Sex : Localizare : Alexandria Nr. mesaje : 31 Puncte : 47 Reputatie : 9
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 19:50 | |
| - Butterfly_ony a scris:
- Manelistule!Cocalarule! (Hai ca glumeam)(si eu ascult UNELE MANELE)
e treaba ta ony ce parere ai despre mine . Baftaaa astept si alte pareri daca se poate :P . poti sa ma injuri sa faci ce vrei uh sa fi mandra de ceea ce faci Bravo :) |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 19:53 | |
| - Butterfly_ony a scris:
- Manelistule!Cocalarule! (Hai ca glumeam)(si eu ascult UNELE MANELE)
Ony, eu cred ca fiecare are dreptul sa asculte ce vrea el. Daca lui asta'i place, asta asculta. |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 28 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 19:54 | |
| Aham Ony , nu stiu daca ti-ar conveni ca cineva sa te faca " COCALAR" aici toti suntem prieteni si nu se cuvine sa folosim cuvinte din astea , chiar daca glumim . Este treaba lui daca asculta manele sau nu , daca lui ii plac ce problema ai ? In plus nimeni nu s-a legat de ceea ce asculti tu , stiu toata lume are dreptul la o opinie, dar sa nu se lase cu jigniri. Nu cred ca ai vazut pe acest forum membrii care sa se jigneasca, ba din contra aici domina respectul si nimeni nu trebuie exclus . Toti cei care au venit au fost considerati membrii unei mari familii si asta se va face si de acum in colo , pentru ca aici nu este locul in care oameni sunt porecliti . Ar fi frumos din partea ta sa-ti ceri scuze GABRIELA nu face OFF: Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 22 Apr 2011, 19:59 | |
| Pai sa incerc si eu nu sa vedem :
Trista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Imi pare rau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Minti murdare facute praf (asta o ascult mai mult cand am inima ''zdrobita'')
Fericita : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Best Friend [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Roses are red [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] =)) Si alte melodii tot de genu asta =))
Cand ma apuca nebuneala : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Tu gatita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Baiatul rock [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Malchik gey =)) si mai sunt destule =))
Cand am nevoie de incurajare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Nu te schimba [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - merg mai departe
Si...indragostita : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - My Heart will go one (sau asa zisa melodie de la titanic cred ca o stie toata lumea ^_^ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Close to you ( o mai ascult si cand sunt trista pentru ca rismul ei ma linisteste :)) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - povestea mea
Bun cam atat , nu va speriati de ce gusturi am eu ca era de asteptat la mine =)) stiu sa cun cam...ciudate.... Eh...fiecare cu gusturile lui nu ? vorba mea |
|
| |
Pact cu Dιανσℓιтα╳ Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Far away. Nr. mesaje : 448 Puncte : 537 Reputatie : 47 Hobby-uri : Laughting. Stare de spirit : Happy
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Mier 04 Mai 2011, 17:20 | |
| Wow!!! Si pe aici se ia Ony cu lumea la cearta?? In fine Suparata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fericita/ aeriana/ plina de viata >>> indragostita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Mai am muulte melodi dar acum nu mai pot sa pun..ca pusai destule |
|
| |
Rebee`♥ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Cred ca aici ... Nr. mesaje : 98 Puncte : 104 Reputatie : 8 Hobby-uri : Nimicutz >.< Stare de spirit : I`m in lovee :x !
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 07 Iul 2011, 17:10 | |
| ia]lor=red]Melancolica:
Fericita:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] - Pe asta o adoor :x
Suparata :
Nebuna :> :)) :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Aceeasi cu cea de mai sus :)) .
Indragostita :
Daca mai gasesc mai pun [/color] |
|
| |
Himi Guardian Ninja
Sex : Varsta : 28 Localizare : Heaven. Nr. mesaje : 2325 Puncte : 2364 Reputatie : 7 Hobby-uri : My Guitar & Music <3 Stare de spirit : Nyaaaaaa ~
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Joi 01 Sept 2011, 17:57 | |
| Dragutt^_^ acum eu :d
Vesela/plina de viata. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nervoasa. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Nebuna/petrecareata. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Trista. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Lolita S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : ● Baia Mare ● Nr. mesaje : 4709 Puncte : 5227 Reputatie : 337 Stare de spirit : Euforică ♥
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Mar 06 Sept 2011, 16:24 | |
| Frumos My turn..
Nebuna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Fericita: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Trista: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Dum 09 Sept 2012, 21:18 | |
| Vesela si sexy: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]In toate emotiile la un loc: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Vin 23 Noi 2012, 18:15 | |
| Poi am mai multe.Trec de la o stare la alta foarte usor: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cam atat ;) |
|
| |
Lissk Ecaterina Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : ▲ Peste tot ▲ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 228 Puncte : 298 Reputatie : 26 Stare de spirit : Se poate si mai bine...
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Sam 24 Noi 2012, 20:29 | |
| Eu sunt rocker-ita,deci indiferent numai rock sau hip-hop: Vesela: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trista: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] adoor) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nervoasa: Skillet: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sunt cam emotiva:)) |
|
| |
Caρρυccιησ ♥ S-Class
Sex : Varsta : 25 Localizare : Baia Mare , Maramures, Romania. acebook : Adria Nr. mesaje : 3033 Puncte : 3625 Reputatie : 332 Hobby-uri : Writing, chating, smoking, loving. Stare de spirit : Meh.
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Sam 24 Noi 2012, 21:42 | |
| Euuu... am mai multe melodii. :-< Trista : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link].... si mult mai multe. Fericita : (rar)[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] + multe alteele Perversa : ( huoo )[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]--- fara numar, fara numar --- |
|
| |
Deea. Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 29 Localizare : Tokyo 東京 acebook : Andreea Dincă Nr. mesaje : 5295 Puncte : 6288 Reputatie : 496 Stare de spirit : Indiferenta
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? Mier 09 Ian 2013, 19:43 | |
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce melodie te caracterizeaza? | |
| |
|
| |
| Ce melodie te caracterizeaza? | |
|