Huang Zi Mee Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti ^.^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desenat ^^ Stare de spirit : Vesela ^^
| Subiect: Buna ziua... Sam 07 Sept 2013, 17:50 | |
| Salutare!
Ma numesc Alexandra si am 13 ani . Locuiesc in Bucuresti. Lucrurile care imi plac : florile, animalele, muzica si artele de orice fel . Lucrurile care nu imi plac : persoanele false, plagierile, oameni care judeca fara a cunoaste. Culorile preferate: Negru ( stiu nu este o culoare ) , verdele si albastrul inchis . Genu' de muzica preferat: kpop ul si rock ul ( fooarte putin ).
Nu prea mai stiu ca sa va spun asa ca astept intrebarile voastre ^^
Ultima editare efectuata de catre Yura in Dum 08 Sept 2013, 12:41, editata de 1 ori |
|
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Buna ziua... Sam 07 Sept 2013, 21:34 | |
| Buna Alexandra!Bine ai venit pe forum.Numele meu este Amanda dar imi poti spune Ami sau Bela(vine de la Isabella,al doilea prenume al meu).Eu am 14 deci te-am luat!(o sa ii fac pe 19.09) Pot sa spun ca avem totul in comun mai putin Kpop-ul si faptul ca iti place rock-ul doar putin in rest totul e ok ceea ce inseamna ca esti foarte de treaba.Am cateva intrebari pentru tine daca nu te superi. 1.Ce zodie esti? 2.Canteretul/cantareata/trupa favorite? 3.Cantecul preferat? Sunt sigura ca am uitat una(bine poate mai multe,nu ma judeca!) dar nu conteaza.Te pup si sa fi activa! |
|
Huang Zi Mee Academy Student
Sex : Varsta : 24 Localizare : Bucuresti ^.^ acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 20 Puncte : 30 Reputatie : 0 Hobby-uri : Desenat ^^ Stare de spirit : Vesela ^^
| Subiect: Re: Buna ziua... Sam 07 Sept 2013, 21:45 | |
| - Hellspawn a scris:
- Buna Alexandra!Bine ai venit pe forum.Numele meu este Amanda dar imi poti spune Ami sau Bela(vine de la Isabella,al doilea prenume al meu).Eu am 14 deci te-am luat!(o sa ii fac pe 19.09)
Pot sa spun ca avem totul in comun mai putin Kpop-ul si faptul ca iti place rock-ul doar putin in rest totul e ok ceea ce inseamna ca esti foarte de treaba.Am cateva intrebari pentru tine daca nu te superi. 1.Ce zodie esti? 2.Canteretul/cantareata/trupa favorite? 3.Cantecul preferat? Sunt sigura ca am uitat una(bine poate mai multe,nu ma judeca!) dar nu conteaza.Te pup si sa fi activa! Buna Ami ^^ ! Iti urez de pe acum un " la multi ani " calduros ^^ intrebarile; 1: Sunt gemeni ( 2.06.00 ) 2 Kim JongHyun / BoA/ SHINee 3 Nu ma decid intre obsession si excuse me miss de la SHINee. Dar melodia mea de suflet este Replay ^^ . Multumesc de primire voi incerca sa fiu cat mai activa ^^ |
|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Buna ziua... Dum 08 Sept 2013, 16:59 | |
| Heyy Bun venit >:D< Si eu sunt tot din bucuresti , poate ne vedem o data :)) Care e tupa ta de k-pop preferata? Ce zodie esti? Cainie sau pisica ? Filmul preferat? Cantaretul/Cantareata? Cam atat ^^ Spor la postat Have a nice day !! |
|
En' Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Argeş Nr. mesaje : 336 Puncte : 366 Reputatie : 16 Stare de spirit : Meh..
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Buna ziua... | |
| |
|