Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Shutter Island Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Shutter Island Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Shutter Island

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Shutter Island Empty
MesajSubiect: Shutter Island   Shutter Island I_icon19Mar 10 Sept 2013, 11:30

Pe scurt : "Drama set in 1954, U.S. Marshal Teddy Daniels is investigating the disappearance of a murderess who escaped from a hospital for the criminally insane and is presumed to be hiding nearby."

Este un film extraordinar, care te tine cu inima la gura inca de la inceput, actiunea luand multe intorsaturi. Mereu m-am pasionat filmele psihologice si as clasa Shutter Island in top 5 din aceasta categorie. Leonardo Di Caprio face o treaba tareee buna in film. Sper ca v-a placut trailerul si ca suneti interesati, filmul este cu adevarat uimitor. In cazul in care v-ati uitat, spuneti-mi ce parerea aveti despre final, dar fara sa dati spoilere!. ;) 
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

Shutter Island Empty
MesajSubiect: Re: Shutter Island   Shutter Island I_icon19Sam 23 Noi 2013, 00:26

Da, şi la mine se încadrează în top 5 filme psihologice. Mie îmi pare sincer rău de Di Caprio, are atât de multe filme bune la activ, dar totuşi nu are nici un Oscar. Încep să bat câmpii şi mă reîntorc la film, la început acţiunea mi s-a părut un pic cam lentă. 
Anyway, eu una am gustat finalul "întors pe dos", a fost spontan, iar din punctul meu de vedere, a constituit "sarea şi piperul" filmului. 
Sus In jos

Shutter Island

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-