Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: LOTR or Lord of the Rings Mar 10 Sept 2013, 11:42
Nici nu stiu ce sa spun... Cel care nu a vazut seria LOTR n-are ce discuta cu mine! :)) Am vazut fiecare parte de aproximativ 30-40 de ori si nu m-am plictisit niciodata. Are tot ce ai putea cere de la un film : horror, romantism, un pic de comedie, actiune, aventura si mult suspans. E o traditie de familie sa ne uitam o data la cateva luni la toata seria, fara intrerupere. Filmul se imparte in trei parti :
1. The Fellowship of the ring.
A meek hobbit of The Shire and eight companions set out on a journey to Mount Doom to destroy the One Ring and the dark lord Sauron.
2. The two towers
While Frodo and Sam edge closer to Mordor with the help of the shifty Gollum, the divided fellowship makes a stand against Sauron's new ally, Saruman, and his hordes of Isengard.
3. The return of the king.
Gandalf and Aragorn lead the World of Men against Sauron's army to draw his gaze from Frodo and Sam as they approach Mount Doom with the One Ring.
Eu am plans cand s-a terminat, LOTR este o serie care trebuie vazuta de fiecare muritor si nemuritor in parte. Asta si inca cateva. :) Ce parere aveti de LOTR? Ce faza v-a placut cel mai mult?
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Mar 10 Sept 2013, 14:00
N-o sa ma plictisesc niciodata sa ma uit la oricare dintre cele trei filme, la fel cum va fi si cu The Hobbit, caci ideea este mai mult decat geniala, iar personajele sunt conturate asa cum trebuie. E unul din putinele filme de aventura cu creaturi magice care imi place. <3
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Mier 11 Sept 2013, 10:24
Nu m-am plictisit niciodată, chiar dacă le văd o dată pe an, la T.V.. E un film extraordinar, care te ţine cu sufletul la gură şi efectiv îţi vine să plângi pentru anumite secvenţe. Îmi place foarte mult îmbinarea asta extraordinară a personajelor cu acţiunea!
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Mier 11 Sept 2013, 10:35
uiiiiiiiii E geniall filmu asta <333 !!
Nu ma satur de el >.<
Imi plac multt filmele de genul asta !!
Bine ca l-ai pus , mi-ai dat o idee ce film sa mai vad din nou ^^
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Mier 11 Sept 2013, 12:38
Am vazut filmul asta de vreo 5 ori si tot nu ma satur sa ma uit la el. E de-a dreptul captivant. Cat a durat filmul nici macar nu am clipit
Yin Sennin
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Dum 22 Sept 2013, 23:30
În vară am văzut filmele pentru întâia oară, toate trei în aceiași zi. A fost superb, pe departe cea mai frumoasă trilogie pe care am văzut-o și pe care, cu siguranță, o voi revedea. Au fost momente în care mă emoționam atât de tare că fie începeam să țip ori mă bufnea plânsul. Sfârșitul a fost prea brusc, nu știu, parcă nu-mi venea să cred că s-a terminat.
Am plâns în hohote la moartea lui Theodred, mai mult din cauza melodiei.
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Lun 23 Sept 2013, 17:06
OMFG. Cea mai frumoasa trilogie pe care am vazut-o si care a fost facuta vreodata. Nici eu nu ma voi plictisi vreodata de LOTR; revad seria in fiecare iarna, de vacanta de Craciun si e ca si cum as urmari-o pentru prima data. Jesus, Legolas (Orlando Bloom) si Gimli (John Rhys-Davies) au fost preferatii mei inca de la inceput, au avut o interpretare exemplara, dar nu mai zic de Aragorn (Viggo Mortesen). Fata lui Steven Tylor, Liv, a fost de-a dreptul superba si i s-a potrivit atat de bine rolul. In orice caz, o serie incredibila.
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: LOTR or Lord of the Rings Sam 19 Iul 2014, 22:33
De cand sunt mica mereu l-am vazut cu tata, dar mereu. E genial <3