Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Mama (2013) Mar 10 Sept 2013, 11:47
Sunt unele faze care te sperie asa cum trebuie, dar in rest mi s-a parut o drama in toata puterea cuvantului. Nu este un film pentru cei cu inima slaba si nici pentru cei care nu se pot uita singuri la un film de groaza. Multi au asteptat filmul, ca si mine, si ma bucur ca n-am ramas dezamagiti. Cum spuneam, filmul este bun si merita vizionat. :)
Short story : Annabel and Lucas are faced with the challenge of raising his young nieces that were left alone in the forest for 5 years.... but how alone were they? [poti sa stii]
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Re: Mama (2013) Mar 10 Sept 2013, 12:01
Tocmai pentru că a fost un film bun, a reușit să ocupe un loc bunicel în topul meu. Ce-i drept, știam de ceva vreme de el, și, așa cum a spus și Meli, așteptam să apară. Totodată am avut așteptări și nu am fost dezamăgită. Am fost captivată de film și așteptam cu nerăbdare fiecare șcenă următoare; doream să aflu odată ce s-a întâmplat într-adevăr. Pentru cei care nu l-au văzut, îl recomand; pentru cei care l-au văzut, sper că le-a plăcut. Tai, tai ^.^
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
Subiect: Re: Mama (2013) Mar 10 Sept 2013, 13:24
Filmul e Bun insa putin cam tras de par dupa mine... !!
Povestea mi se pare geniala, partea cu casa din padure si fluturii a fost la inaltime. Totusi, dupa ce ii vezi fata tipei aleia ti se cam acreste de filmul asta. Mie una mi-a stricat tot cheful, ar fi fost mult mai interesant daca nu i-am fi vazut fata, sincer.
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: Mama (2013) Mar 10 Sept 2013, 16:58
Oh, God. L-am văzut acum vreo lună când eram cu iubitul meu, seara. Sincer, vreau tot timpul să văd filme de groază, dar sunt al naibii de fricoasă... După ce îl vizionam pe ăsta, era uşa deschisă afară, şi începusem să devin paranoică cum că cineva trecuse prin faţa ei (pe bune, chiar văzusem ceva!) şi desigur iubitul îmi spunea să numai fac mişto... Aiurea când ai o asemenea reputaţie Oricum, un film destul de interesant cu un final destul de... înduioşător
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
Subiect: Re: Mama (2013) Mier 11 Sept 2013, 12:06
Am vazut filmul. Ce e drept a fost interesant ca si poveste si unele scene au fost destul de captivante insa, m-a dezamagit mult sfarsitul. Pentru ideea povesti sfaritul mi s-a parut catastrofal