Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Grave Encounters (2011-2012) Mar 10 Sept 2013, 11:53
Cat m-am putut speria la seria asta. -.- Faptul ca este facut sa PARA real e cel mai ingrozitor. Asta este cu siguranta un film pentru devoratorii de horror, si nu pentru gaini. Poate ca prima jumatate de ora o sa ti se para plictisitoare, insa dupa o sa-ti doresti sa se termine cat mai repede.
Grave Encounters 1 (2011)
For their ghost hunting reality show, a production crew locks themselves inside an abandoned mental hospital that's supposedly haunted - and it might prove to be all too true.
Grave Encounters 2 (2012)
A film student who is obsessed with the movie Grave Encounters sets out with his friends to visit the psychiatric hospital depicted in the original film.
Subiect: Re: Grave Encounters (2011-2012) Mar 10 Sept 2013, 14:07
Mie una mi s-a parut aiurea de la cap la coada. :)) Sau poate nu am inteles eu pe deplin ideea. Oricum, in afara fetelor alora chiar bine realizate, nu am gasit elemente care sa ma sperie. Mi-a placut insa partea in care tipul a mancat un sobolan, la sfarsitul filmului.