Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: The Lone Ranger Mar 10 Sept 2013, 12:22
t h e ▪ l o n e ▪ r a n g e r
Absolut fantastic 0.0 Dacă nu l-ați văzut încă, trebuie să-l treceți în vârful listei de așteptare, deoarece este prea tare ca să fie adevărat. N-am ce să mai zic ... descoperiți-l singuri. Trebuie văzut!
Lucifer's white aηgel Sennin
Merite deosebite : Sex : acebook : n-avem. Nr. mesaje : 5754 Puncte : 7492 Reputatie : 1153
Subiect: Re: The Lone Ranger Mar 10 Sept 2013, 13:24
Cel mai reuşit film pe care l-am văzut vreodată! Doamne, are tot ce-i trebuie, nu înţeleg de ce criticii spun că nu e aşa mare scofală. Numai faptul că acţiunea se petrece undeva în trecut şi că joacă Johnny Depp şi William Fichtner mi-a fost suficient ca să-l urmăresc. Îl recomand iubitorilor de mister şi aventură.