Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Now you see me. (2013) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Now you see me. (2013) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Now you see me. (2013)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Now you see me. (2013) Empty
MesajSubiect: Now you see me. (2013)   Now you see me. (2013) I_icon19Mar 10 Sept 2013, 12:27

Cel mai tare film de actiune, ever! Deci, deci, n-am cuvinte. Las imdb sa-si faca treaba.

An FBI agent and an Interpol detective track a team of illusionists who pull off bank heists during their performances and reward their audiences with the money.

Sus In jos
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
Now you see me. (2013) J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

MesajSubiect: Re: Now you see me. (2013)   Now you see me. (2013) I_icon19Mier 11 Sept 2013, 18:55

Este genial. La cinema încă rulează, ceea ce este ciudat pentru că filmele sunt înlăturate destul de rapid după ce ajung în premieră. think Mda, mai pe scurt, mi-a plăcut la nebunie. 
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Now you see me. (2013)   Now you see me. (2013) I_icon19Vin 13 Sept 2013, 17:24

L-am adorat. A fost incredibil si superb: planul filmului a fost foarte elaborat, surprizele ”magice” au fost mai mult decat geniale. Il recomand tuturor iubitorilor de filme de actiune.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Now you see me. (2013)   Now you see me. (2013) I_icon19

Sus In jos

Now you see me. (2013)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-