Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Black Swan Mar 10 Sept 2013, 12:30
b l a c k ▪ s w a n
Mulți dintre voi poate l-ați văzut deja, deoarece a fost un film de succes, a fost un film briliant. Cei care n-au făcut-o, ar trebui să se grăbească, ar trebui să fie nerăbdători să cunoască povestea, să fie uimiți. Sincer, la sfârșit am rămas perplex 0.0 Faptul că Nina a murit într-adevăr m-a surprins. Deci ... trebuie vizionat.
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: Black Swan Mar 10 Sept 2013, 17:06
O, vai! Acest minunat film l-am văzut acum mai bine de un an. Erau unele chestii pe care nu le înţelesesem, şi nu m-am lămurit în privinţa lor. Din păcate, nu îmi mai amintesc acum ce Nici să îl revăd nu prea aş vrea. Nu îmi place să văd de mai multe ori acelaşi lucru. Îşi pierde din valoare după mine. Îmi amintesc totuşi de o fază când i-a spus profesorul ei, mentorul sau ce îi era că ar trebui să fie mai relaxată, şi să încerce să se... ma******ze . O şi atăta în cadă cum... stătea ea relaxată . Anyway, un film drăguţ. Merită de asemenea premiile de care dispune