Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Fight Club (1999) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Fight Club (1999) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Fight Club (1999)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

Fight Club (1999) Empty
MesajSubiect: Fight Club (1999)   Fight Club (1999) I_icon19Mar 10 Sept 2013, 12:32

Nu esti barbat pana nu vezi Fight Club. :))

An insomniac office worker looking for a way to change his life crosses paths with a devil-may-care soap maker and they form an underground fight club that evolves into something much, much more...
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Fight Club (1999) J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

Fight Club (1999) Empty
MesajSubiect: Re: Fight Club (1999)   Fight Club (1999) I_icon19Mar 10 Sept 2013, 13:21

Doamne, Meli, ce film superb! 0.0 Știam de la început că e ceva în neregulă cu Tyler, însă nu mă așteptam să fie o proiecție a naratorului. În momentul acela am fost surprinsă. Nu mă așteptam la o întorsătură de felul acela, însă mi-a plăcut. Genial film. Trebuie văzut, chiar dacă nu sunteți băieți lough 
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/
Insane.
Genin
Genin
Insane.

Sex : masculin Varsta : 28
Localizare Localizare : Hogwarts.
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 50
Puncte : 71
Reputatie Reputatie : 15

Fight Club (1999) Empty
MesajSubiect: Re: Fight Club (1999)   Fight Club (1999) I_icon19Mier 11 Sept 2013, 20:15

Este filmul meu preferat, l-am văzut și revăzut de atâtea ori încât începusem să învăț fiecare replică pe de rost. Acum îmi mai amintesc doar primele două reguli ale Fight Club-ului, pe care nu le voi uita prea curând, și cum să faci săpun în casă. Nu am văzut film mai genial și împrevizibil ca Fight Club. Ideea este incredibilă, dar, desigur, asta i datorează lui Chuck Palahniuk.
Interpretarea actorilor a fost exact așa cum mă așteptam să fie, absolut perfetă. Mai ales că cei doi actori, Norton și Helena, sunt printre preferații mei.
Consider că fiecare persoană ar trebui să urmărească Fight Club, măcar o dată în viață, îți dă de gândit asupra vieții și te face să realizezi anumite lucruri.
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

Fight Club (1999) Empty
MesajSubiect: Re: Fight Club (1999)   Fight Club (1999) I_icon19Joi 12 Sept 2013, 04:30

Ooo, da happy
Este în categoria "Văzut", bineînţeles. Brad Pitt, ca de obiceeeei este SUPERB ;;) . 
Unul dintre cele mai de apreciat filme. 
Smardoiala asta între bărbaţi roll 
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

Fight Club (1999) Empty
MesajSubiect: Re: Fight Club (1999)   Fight Club (1999) I_icon19Sam 23 Noi 2013, 00:01

Genial film. Îţi oferă o altfel de perspectivă asupra vieţii. Mi-a plăcut mult metamorfozarea lui Brad Pitt, îl ştiam din filme comerciale, în care nu îşi etala decât superbul păr, "Fight Club" m-a făcut să îl apreciez la un alt nivel, să îi recunosc talentul actoricesc.
De Helena nu mai am nimic de spus, un adevărat titan al cinematografiei, din punctul meu de vedere. A redat un personal nonconformist, pe care eu il ador
Clik:
Sus In jos
Continut sponsorizat

Fight Club (1999) Empty
MesajSubiect: Re: Fight Club (1999)   Fight Club (1999) I_icon19

Sus In jos

Fight Club (1999)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-