Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: The Avengers (2012) Mar 10 Sept 2013, 14:23
Logic, cum sa uit de el. Este printre filmele mele de actiune preferate, ironia si sarcasmul lui Robert (Iron Man ) fiind cireasa de pe tort. Lmao, ce film tare. Citisem acum cateva luni o stire despre film, cum ca Robert apare de 10 ori mai mult decat in film decat ceilalti colegi ai lui. Talentul. Nu spun ca ceilalti nu au jucat bine, but...but...we're talking about Robert Downey Junior here! Cei care nu au vazut Razbunatorii nu ar trebui sa mai stea pe ganduri si sa se uite la el.
Nick Fury of S.H.I.E.L.D. assembles a team of superhumans to save the planet from Loki and his army.
Faza mea preferata :
<= LMAAAAOOOO =)))
In any case, deabia astept sa apare Avengers 2- si 3, in 2015, respectiv 2017. -.-