Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Gone with the Wind Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Gone with the Wind Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Gone with the Wind

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Gone with the Wind J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

Gone with the Wind Empty
MesajSubiect: Gone with the Wind   Gone with the Wind I_icon19Mar 10 Sept 2013, 14:32

Gone with the Wind

Nu este un film pe care să vi-l pot recomanda, dat fiind faptul că este unul dintre cele mai vizionate din istoria cinematografiei și mă îndoiesc că nu l-ați fi văzut. Intenția mea este de a readuce în actualitate această capodoperă, pe care o veți descoperi de fiecare dată în alt mod. Câți dintre voi nu ați sperat de fiecare dată că finalul va fi altfel decât îl știți? Emoția pe care o trezește și care rămâne la fel de intensă indiferent de numărul vizionărilor face acest film să rămână în amitirea noastră drept unul de referință la nivel mondial.

Sus In jos

Gone with the Wind

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-