Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
Subiect: I Am Legend Mar 10 Sept 2013, 15:07
I Am Legend
"Numele meu este Robert Neville. Sunt un supravieţuitor din New York City. Dacă mai e cineva acolo... oricine... Te rog. Nu eşti singur."
Este un film pe care îl recomand tuturor și care vă va răscoli cu siguranță. L-am văzut de nenumărate ori și niciodată nu m-aș putea plictisi de el, ba chiar mi se pare că mă emoționează mai tare de fiecare dată. Senzația că sunt incapabilă de a ajuta sau de a schimba ceva pare să fie mereu din ce în ce mai puternică, deși finalul este unul destul de optimist.