Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Hachiko: A Dog's Story Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Hachiko: A Dog's Story Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Hachiko: A Dog's Story

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
Hachiko: A Dog's Story J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

Hachiko: A Dog's Story Empty
MesajSubiect: Hachiko: A Dog's Story   Hachiko: A Dog's Story I_icon19Mar 10 Sept 2013, 15:19

Inspirată dintr-o poveste reală, drama Hachiko: A Dog's Story urmăreşte relaţia specială, apărută spontan între un profesor universitar şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.
Ani de-a rândul, loialul animal Hachiko îşi însoţeşte în fiecare dimineaţă stăpânul la staţia de cale ferată şi îl aşteaptă în fiecare seară la aceeaşi oră şi în acelaşi loc să se întoarcă de la serviciu. Într-o zi nefastă, profesorul moare subit în urma unui atac de cord.
Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gară pentru a-şi întâmpina stăpânul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui şi oferindu-le acestora o lecţie despre iubire, loialitate şi compasiune.

Recunosc că am văzut acest film de 7 ori până acum și am plâns de fiecare dată. Nu încetează să mă uimească dragostea nesfârșită pe care o poate purta câinele omului și cred că fiecare dintre noi are câte ceva de învățat de la Hachiko.
Sus In jos
Sekhmet.
Mizukage
Mizukage
Sekhmet.

Merite deosebite : Hachiko: A Dog's Story J5fdba
Sex : feminin Nr. mesaje Nr. mesaje : 4061
Puncte : 5164
Reputatie Reputatie : 940

Hachiko: A Dog's Story Empty
MesajSubiect: Re: Hachiko: A Dog's Story   Hachiko: A Dog's Story I_icon19Mar 10 Sept 2013, 15:25

Într-adevăr a fost un film foarte emoționant. Țin minte că am aprins televizorul pentru a mă uita la o emisiune, dar atenția mi-a fost captivată de acest film și am rămas pe post, vizualizându-l. Am plâns, nu o dată, de mai multe ori, pentru că mă gândeam mereu la loialitatea lui Hachiko și parcă-i simțeam dorul față de stăpân; stăpânul care nu mai venea. Numai la acest gând, lacrimile năvăleau afară. Și acum pot simți cum mă înțeapă ochii :) Foarte frumos filmul. Mi-a plăcut.
Sus In jos
http://rukbah.tumblr.com/

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-