Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Tres metros sobre el cielo Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Tres metros sobre el cielo Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Tres metros sobre el cielo

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

Tres metros sobre el cielo Empty
MesajSubiect: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19Mar 10 Sept 2013, 19:54

Tres metros sobre el cielo (2010 - partea I)

Povestea a doi tineri care fac parte din lumi diferite. Acesta este cronica unei iubiri improbabile, aproape imposibila, dar trăgând inevitabil într-o călătorie frenetică, care vor descoperi prima iubire. Babi (Maria Valverde) este o fată din clasa de mijloc-superioară, care este educata în bunătate şi nevinovăţie. Hache (Mario Casas) este un baiat rebel, impulsiv, inconştient, care are un apetit pentru riscul şi pericolul cuprinse în interminabie lupte şi curse ilegale de motociclete.

Nota IMDb: 6,7
Nota Cinemagia: 9

Tengo ganas de ti (2012 - partea a II-a)

“Tengo ganas de ti” (2012) este continuarea filmului “Tres metros sobre el cielo” (2010). După ce a petrecut doi ani la Londra, H/Hache se întoarce acasă, la Madrid. În tot acest timp în mintea lui a bântuit Babi, prima lui dragoste. Odată revenit acasă va realiza că lucrurile s-au schimbat și va fii nevoit să-și reconstruiască viața: prieteni noi, un loc de muncă. Astfel el o va întâlni pe Gin, o fată rebelă și plină de viață, și H începe să se întrebe dacă este posibil să retrăiasca magia primei iubiri. Dar mai devreme sau mai târziu el va trebui să se reîntâlnească și cu Babi, prima dragoste. Acum dilema va fi mare. Oare cu cine va rămâne H - cu Gin sau cu Babi?

Nota IMDb: 6,8
Nota Cinemagia: 8,8

In ultima vreme am vizionat astfel de filme. Primul este cel mai buna, dupa parerea mea, este emotionant si ideea de baza reprezinta un cliseu, din perspectiva unora, insa mie mi-a placut mult. Si al doilea film este reusit, deci le recomand cu caldura celor ce le plac povestile cu fata buna si baiatul rau.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Methera
S-Class
S-Class
Methera

Merite deosebite :
Tres metros sobre el cielo J5fdba
Sex : feminin Varsta : 109
Localizare Localizare : Regatul de Nord al Iadului.
acebook acebook : Andreea Drăgan
Nr. mesaje Nr. mesaje : 7624
Puncte : 8016
Reputatie Reputatie : 256
Hobby-uri Hobby-uri : Ficuri şi cărţi.
Stare de spirit Stare de spirit : L.

MesajSubiect: Re: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19Vin 27 Sept 2013, 17:57

Da, le-am văzut pe ambele acum ceva timp - nu prea mult - la recomandarea dragei de Claudiţă.  Mi-a plăcut foarte mult prima parte, a fost superbă. Păcat de Pollo - parcă aşa îl chema pe iubitul Katinei -. Dacă nu murea el, lucrurile ar fi fost foarte normale şi frumoase, dar asta este. 
Mi-a plăcut şi a doua parte, însă nu ca prima. Şi-a pierdut farmecul şi chiar dacă până pe la mijlocul filmului îmi doream să rămână cu Babi, mi-am dat seama că nu va fi posibil, deoarece în ecuaţie era şi Gin. Să nu mai spun că Babi a fost nesimţită, adică s-a culcat H. când peste o lună trebuia să se căsătorească. Frate, cum poţi face aşa ceva? Practic, nu ţine nici la H, nici la ăla cu care se mărită.
Mi-a părut foarte rău de soră-sa. Voia să trăiască o poveste de iubire şi până la urmă s-a ajuns acolo. :/ 
Din câte înţelesesem, va mai exista şi o a treia parte a filmului. Am afla cine este tatăl copilului surorii lui Babi. Clau, în caz că-ţi mai aminteşti, aia îi spune în felul următor: cu sora mea nu făceai aşa. Deci cu siguranţă este soţul lui Babi sau un fost de al ei. Chiar aş vrea o a treia parte, pentru că sunt curioasă. :)) 
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

MesajSubiect: Re: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19Mier 09 Oct 2013, 22:23

Ieri l-am văzut datorită acestei postări, şi pot zice că nu-mi pare rău.
Un film extrordinar.
Mi-a plăcut inimaginabil, iar protagonistul mi s-a păru atât dee... mm! :))
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

MesajSubiect: Re: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19Sam 01 Feb 2014, 15:54

Am vazut ambele parti si mi-au placut foarte, foarte mult. Nu am fost foarte afectata de despartirea celor doi, dar cand a murit Pollo am plans jumatate de ora. Doamne, deci tipul ala era geniaaaaaaal. Imi placea cu mult mai mult de el decat de H. Oricum abia astept sa apara si a treia parte, TREBUIE sa vad ce se mai intampla in continuare. Il recomand, clar.
Sus In jos
Bubu.
Legend
Legend
Bubu.

Merite deosebite : Tres metros sobre el cielo J5fdba
Localizare Localizare : Bucuresti
acebook acebook : Bubs Bbu
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5440
Puncte : 6635
Reputatie Reputatie : 727
Hobby-uri Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap
Stare de spirit Stare de spirit : I feel like I want to murder someone

MesajSubiect: Re: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19Sam 19 Iul 2014, 22:20

Amandoua filmele sunt absolut geniale, si Tres metros sobre el cielo si Tengo ganas de ti. Chiar sunt foarte frumoase, pline de romanta..pacat ca in unele momente putin cam triste.. dar na.. nu totul e roz  lough  dap ! 
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

Tres metros sobre el cielo J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

MesajSubiect: Re: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19Dum 07 Dec 2014, 12:00

O.O Cum de nu am trecut pe aici pana acum? Am vazut ambele filme anul trecut si am ramas impresionata in special de prima parte. Finalul este unul deosebit, m-a facut sa plang. De obicei, in astfel de filme, te astepti ca cei doi sa ramana impreuna, dar nu. Asta a fost putin trist, mai ales cand el a vazut-o cu alta. Oh, my...a fost atat de trist. Scena mea preferata: probabil cea in care fug amandoi cu motocicleta lui pentru a nu fi prinsi de politie si ea ajunge murdara complet, dezbracandu-se in fata lui. A fost atat de funny si de dragut in acelasi timp. 
A doua parte a fost de asemenea foarte emotionanta, in special scena dintre el si Babi, pe plaja. Si-au dat seama ca nu mai e la fel si ca nu are rost sa mai incerce. M-a impresionat acel dialog al lor.
Acestea fiind spuse, cred ca v-ati dat seama ca ador filmul. :))
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Tres metros sobre el cielo   Tres metros sobre el cielo I_icon19

Sus In jos

Tres metros sobre el cielo

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-