Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Grey's Anatomy Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Grey's Anatomy Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Grey's Anatomy

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

Grey's Anatomy Empty
MesajSubiect: Grey's Anatomy   Grey's Anatomy I_icon19Mar 10 Sept 2013, 19:59

Si serialul asta e genial . 

Dupa parerea mea merita vazut ^^ ..Daca nu aveti ce face...va recomand sa va uitati 

Serialul ne introduce in viata de zi cu zi a echipei de stagiari si a indrumatorilor acestora din spitalul Seattle Grace. Personajele principale, Meredith Grey - personajul care da si numele serialului, Cristina Yang, Izzie Stevens, George O’Malley si Alex Karev, isi traiesc primele experiente in medicina, vor evolua ca viitori chirurgi si ne vor dezvalui dramele lor profesionale, dar si problemele din vietile lor personale. Meredith incearca sa treaca peste sechelele copilariei petrecute alaturi de mama sa, Ellis Grey, chirurg renumit in spital, Cristina Yang vrea sa fie prima in tot ce face, fiind o persoana exagerat de competitiva, Izzie se straduieste sa scape de eticheta de blonda/fost model, George incearca sa isi invinga timiditatea si sa devina respectat de colegi, iar Alex isi ascunde originile obscure si compexul de inferioritate prin aroganta. Cazuri medicale, povesti de iubire si intrigi, toate inGrey’s Anatomy

Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

Grey's Anatomy Empty
MesajSubiect: Re: Grey's Anatomy   Grey's Anatomy I_icon19Mar 10 Sept 2013, 20:03

Am vazut primele 8 sezoane, cel de-al IX-lea lasandu-ma rece din diferite motive. Pot spune ca serialul inca este printre preferatele mele si tin si acum minte cum, anul trecut, vedeam cate 10-11 episoade pe zi. Mi se parea totul atata de fascinant, inclusiv viata particulara a fiecarui medic. Am plans cand a murit George, cand Izzie a disparut, cand Lexi si Mark au murit, am crezut ca imi pica cerul in cap. Toate persoanele indragite de mine, cu exceptia Christinei si a lui Alex, au disparut. Oricum este un serial foarte bun si il recomand tuturor.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Lexa
S-Class
S-Class
Lexa

Merite deosebite :
Grey's Anatomy J5fdba
Sex : feminin Varsta : 24
Localizare Localizare : București
Nr. mesaje Nr. mesaje : 4873
Puncte : 5187
Reputatie Reputatie : 190

Grey's Anatomy Empty
MesajSubiect: Re: Grey's Anatomy   Grey's Anatomy I_icon19Mier 11 Sept 2013, 18:53

Ador serialul! La naiba, chiar vrei să ajungi doctor uitându-te la el. Relația dintre ei este frumos lucrată, iar actorii se pricep de minune. La fel ca și Claudia, am plâns în momentele cruciale și prăbușirea avionului a fost picătura care a umplut paharul. 
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

Grey's Anatomy Empty
MesajSubiect: Re: Grey's Anatomy   Grey's Anatomy I_icon19Mar 17 Sept 2013, 21:52

Mereu va fi printre serialele mele preferate, nu conteaza ce deznodamant va avea in sezonul zece. Imi amintesc ca eram incredibil de fascinata de el si ma uitam destul de frecvent, pana in clasa a IX-a, am impresia, apoi vara trecuta l-am continuat. In orice caz, nu mai aveam decat trei sezoane, iar acele trei sezoane curprindeau cele mai naspa evenimente. Sloan era personajul meu preferat masculin, iar Lexi, de asemenea, cel feminin. Moartea lor m-a devastat. Am reactionat cumplit cand am realizat ca nu vor mai fi in serial. Si acum le simt lipsa si parca nu mai e la fel. S-au schimbat atat de multe, incat nici nu am idee ce s-ar mai putea intampla.:))
Sus In jos
Avada Kedavra
Jōnin
Jōnin
Avada Kedavra

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : In coltul intunecat al propriei minti...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1080
Puncte : 1250
Reputatie Reputatie : 84
Stare de spirit Stare de spirit : Neutra

Grey's Anatomy Empty
MesajSubiect: Re: Grey's Anatomy   Grey's Anatomy I_icon19Lun 18 Noi 2013, 10:44

E serialul meu preferat după House MD. O ador pe Christina, e un fel de model pentru mine, din cauza ei vreau să devin medic chirurg cardiolog, este genială. Eu sunt la sezonul 7, îl urmaresc în fiecare miercuri pe Diva...Nu am destulă răbdare să mă uit la el pe net. 
Sus In jos
Continut sponsorizat

Grey's Anatomy Empty
MesajSubiect: Re: Grey's Anatomy   Grey's Anatomy I_icon19

Sus In jos

Grey's Anatomy

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-