Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
 Filmul "The Last Song" / "Ultimul cantec" este o drama romantica care o are ca protagonista pe adolescenta Ronnie Miller (Miley Cyrus) care a rămas extrem de afectată în urma divorțului părinților ei, Kim și Steve, respingând orice comunicare cu tatăl său și având o atitudine neplăcută față de mama și fratele mai mic. Mai mult, ea este pe cale să renunțe la o bursă oferită de academia de muzică Julliard și își construiește un anturaj care o aduce numai în situații neplăcute. Kim Miller decide că cei doi copii trebuie să își petreacă vara împreună cu tatăl lor, în micul orășel Tybee Island din Georgia, iar Ronnie nu este deloc încântată, manifestându-și ostilitatea și răceala față de el. Totuși, pe cei doi încă îi unește pasiunea împărtășită pentru muzică. În timpul vacanței, Ronnie se îndrăgostește de cel mai popular personaj local, Will și reușește să se împace cu tatăl său și să îi continue munca dupa ce acesta pierde lupta cu cancerul. Filmul este povestea unei veri petrecute într-o frumoasă casă de pe plajă, a primei iubiri, a iertării și a celei de-a doua șanse.
Nota IMDb: 5,3
Nota Cinemagia: 7,9
 Mie mi-a placut foarte mult filmul, am plans spre sfarsit. O idee frumoasa si conturata pe masura. Nu stiu de ce, insa mie mereu mi-a placut cum a jucat Miley Cyrus.
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
Subiect: Re: The last song Mar 10 Sept 2013, 20:02
Un film foarte frumos...Am inceput sa plang ..e emotionant ..si tot o data tema filmului mi se pare geniala !
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: The last song Mar 10 Sept 2013, 22:50
Da, a fost un film simpatic . Şi ca de obicei, la o scenă mai dramatică, îmi intră ceva în ochi şi-mi lăcrimează, dar nu ştiu de ce mi se tot întâmplă asta! Nu îmi mai amintesc bine totul, dar ştiu că mi-a plăcut