Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
The last song Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
The last song Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

The last song

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

The last song Empty
MesajSubiect: The last song   The last song I_icon19Mar 10 Sept 2013, 20:00

The last song (2010)

Filmul "The Last Song" / "Ultimul cantec" este o drama romantica care o are ca protagonista pe  adolescenta Ronnie Miller (Miley Cyrus) care a rămas extrem de afectată în urma divorțului părinților ei, Kim și Steve, respingând orice comunicare cu tatăl său și având o atitudine neplăcută față de mama și fratele mai mic. Mai mult, ea este pe cale să renunțe la o bursă oferită de academia de muzică Julliard și își construiește un anturaj care o aduce numai în situații neplăcute. Kim Miller decide că cei doi copii trebuie să își petreacă vara împreună cu tatăl lor, în micul orășel Tybee Island din Georgia, iar Ronnie nu este deloc încântată, manifestându-și ostilitatea și răceala față de el. Totuși, pe cei doi încă îi unește pasiunea împărtășită pentru muzică. În timpul vacanței, Ronnie se îndrăgostește de cel mai popular personaj local, Will și reușește să se împace cu tatăl său și să îi continue munca dupa ce acesta pierde lupta cu cancerul. Filmul este povestea unei veri petrecute într-o frumoasă casă de pe plajă, a primei iubiri, a iertării și a celei de-a doua șanse.

Nota IMDb: 5,3
Nota Cinemagia: 7,9

Mie mi-a placut foarte mult filmul, am plans spre sfarsit. O idee frumoasa si conturata pe masura. Nu stiu de ce, insa mie mereu mi-a placut cum a jucat Miley Cyrus.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

The last song Empty
MesajSubiect: Re: The last song   The last song I_icon19Mar 10 Sept 2013, 20:02

Un film foarte frumos...Am inceput sa plang ..e emotionant ..si tot o data tema filmului mi se pare geniala happy !
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

The last song Empty
MesajSubiect: Re: The last song   The last song I_icon19Mar 10 Sept 2013, 22:50

Da, a fost un film simpatic happy .
Şi ca de obicei, la o scenă mai dramatică, îmi intră ceva în ochi şi-mi lăcrimează, dar nu ştiu de ce mi se tot întâmplă asta! ike 
Nu îmi mai amintesc bine totul, dar ştiu că mi-a plăcut lough 
Sus In jos
Continut sponsorizat

The last song Empty
MesajSubiect: Re: The last song   The last song I_icon19

Sus In jos

The last song

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-