Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: The Notebook Mar 10 Sept 2013, 20:04 | |
| Allie Hamilton si Noah Calhoun, personajele principale ale unei carti pe care un batran vine in fiecare zi sa o citeasca unei femei internata intr-un azil, se intalnesc la un carnaval si se indragostesc. Povestea lor de dragoste este plina de peripetii, incepand cu dezacordul parintilor lui Allie de a fi impreuna cu Noah. Vazand ca nu se pot impune in fata tinerilor, parintii hotarasc ca familia sa se mute din oras. Neprimind nici un semn din partea lui Noah, Allie vrea sa se casatoreasca cu Lon, un soldat american, dar nu inainte de a merge sa-l vada pentru ultima data pe Noah. Acum este momentul in care trebuie sa decida ce va face in continuare, simtind ca dragostea dintre ea si Noah e la fel de puternica chiar si dupa atatia ani. Un film de nota 10 ...cel putin mie asa mi se pare ^^ ! |
|
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: The Notebook Mar 10 Sept 2013, 22:25 | |
| |
|
Lauren Wandowski Sennin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Târgovişte, Dâmbovița acebook : Alexandra Paun Nr. mesaje : 1459 Puncte : 1644 Reputatie : 145 Hobby-uri : Reading, dancing, writing.
| Subiect: Re: The Notebook Sam 01 Feb 2014, 16:03 | |
| Am vazut „The notebook” si mi s-a parut foarte tare. Imi place mult de Noah pentru ca este loial, iubitor si chiar cred ca o merita pe Allie care este atat de, nu stiu, plina de viata, amuzanta, desi m-a cam dezamagit faptul ca era logodita cu Lon si facea dragoste cu Noah. Trecand peste asta, recomand tuturor iubitorilor de romance acest film. |
|
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: The Notebook Mar 21 Oct 2014, 19:09 | |
| "The notebook" cred ca este un model pentru filmele romantice in general, adica este cel mai cunoscut film "siropos" din toate timpurile. Din punctul meu de vedere, isi merita toate onorurile primite, caci m-a facut sa plang, sa zambesc si sa oftez la fiecare scena. L-am vazut de vreo doua ori si cred ca m-as mai uita la el de inca o mie de ori. Este un film pe care l-as arata copiilor mei, caci nu isi va pierde farmecul in veci. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: The Notebook | |
| |
|