Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
The Notebook Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
The Notebook Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

The Notebook

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

The Notebook Empty
MesajSubiect: The Notebook   The Notebook I_icon19Mar 10 Sept 2013, 20:04

Allie Hamilton si Noah Calhoun, personajele principale ale unei carti pe care un batran vine in fiecare zi sa o citeasca unei femei internata intr-un azil, se intalnesc la un carnaval si se indragostesc. Povestea lor de dragoste este plina de peripetii, incepand cu dezacordul parintilor lui Allie de a fi impreuna cu Noah. Vazand ca nu se pot impune in fata tinerilor, parintii hotarasc ca familia sa se mute din oras. Neprimind nici un semn din partea lui Noah, Allie vrea sa se casatoreasca cu Lon, un soldat american, dar nu inainte de a merge sa-l vada pentru ultima data pe Noah. Acum este momentul in care trebuie sa decida ce va face in continuare, simtind ca dragostea dintre ea si Noah e la fel de puternica chiar si dupa atatia ani.

Un film de nota 10 ...cel putin mie asa mi se pare ^^ !
Sus In jos
S. Felicia
Chūnin
Chūnin
S. Felicia

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Brăila
acebook acebook : Felicia Stratulat
Nr. mesaje Nr. mesaje : 606
Puncte : 817
Reputatie Reputatie : 55
Hobby-uri Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală
Stare de spirit Stare de spirit : meh...

The Notebook Empty
MesajSubiect: Re: The Notebook   The Notebook I_icon19Mar 10 Sept 2013, 22:25

Da, este un film înduioşător.
Mai ales pentru cei care le place genul dap ! 
L-am văzut acum ceva timp în urmă, dar mi-l amintesc perfect happy 
Mai ales atunci când săracii voiau şi ei să facă dragoste şi intrase amicul lui în încăpere. Iar apoi s-au separat, iar când s-au regăsit, şi "s-au contopit" într-un sfârşit lough îmi amintesc că spuse ea "nu îmi vine să cred ce am pierdut atâta timp! Mai vreau odată!" A fost prea tare lough 
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

The Notebook Empty
MesajSubiect: Re: The Notebook   The Notebook I_icon19Sam 01 Feb 2014, 16:03

Am vazut „The notebook” si mi s-a parut foarte tare. Imi place mult de Noah pentru ca este loial, iubitor si chiar cred ca o merita pe Allie care este atat de, nu stiu, plina de viata, amuzanta, desi m-a cam dezamagit faptul ca era logodita cu Lon si facea dragoste cu Noah. Trecand peste asta, recomand tuturor iubitorilor de romance acest film.
Sus In jos
Danielle
Sensei
Sensei
Danielle

Merite deosebite :

The Notebook J5fdba

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Bucuresti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3450
Puncte : 4339
Reputatie Reputatie : 245

The Notebook Empty
MesajSubiect: Re: The Notebook   The Notebook I_icon19Mar 21 Oct 2014, 19:09

"The notebook" cred ca este un model pentru filmele romantice in general, adica este cel mai cunoscut film "siropos" din toate timpurile. Din punctul meu de vedere, isi merita toate onorurile primite, caci m-a facut sa plang, sa zambesc si sa oftez la fiecare scena. L-am vazut de vreo doua ori si cred ca m-as mai uita la el de inca o mie de ori. Este un film pe care l-as arata copiilor mei, caci nu isi va pierde farmecul in veci.
Sus In jos
Continut sponsorizat

The Notebook Empty
MesajSubiect: Re: The Notebook   The Notebook I_icon19

Sus In jos

The Notebook

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-