Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
A widower returns to his hometown to search for answers to his wife's murder, which may be linked to the ghost of a murdered ventriloquist.
Mie filmul mi-a placut, mai ales sfarsitul, a avut elemente demne de un film de groaza. Ce pot sa zic, merita vazut.
Crin*alb***floare*gingasa Mizukage
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
Subiect: Re: Dead Silence Mier 11 Sept 2013, 12:14
Foarte frumos filmul, isi merita categoria de groaza. M-am uitat prima data la el impreuna cu o prietena, dupa film ei ii era frica sa mai tipe :)). A fost interesant
Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
Subiect: Re: Dead Silence Mier 11 Sept 2013, 12:21
Ohhh Doamne! Ador filmul asta! L-am vazut de nenumarate ori si as putea sa-l vad de inca 1 minion. Insa, abia dupa ce l-am vazut a doua oara mi-am dat seama care-i chestia cu "Papusa perfecta" :))