Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Mirrors    Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Mirrors    Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Mirrors

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
Mirrors    Asss10Mirrors    J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

Mirrors    Empty
MesajSubiect: Mirrors    Mirrors    I_icon19Mar 10 Sept 2013, 20:35

Mirrors I
An ex-cop and his family are the target of an evil force that is using mirrors as a gateway into their home.

Mirrors II
When Max, who is recovering from a traumatic accident, takes a job as a nighttime security guard, he begins to see visions of a young mysterious woman in the store's mirror.

Ca sa fiu sincera, primul film este cel mai reusit dintre ele, mai ales ca felul in care mor oamenii e mai realist si mai bine conturat. Povestile nu se leaga, desi mi-ar fi placut ca al doilea film sa fie continuarea primului, avand in vedere ca sfarsitul este unul deschis multor supozitii. Vi le recomand, sunt bune ca filme de groaza si nici nu sunt foarte de speriat.
Sus In jos
Leopard ♥
Chūnin
Chūnin
Leopard ♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Pe langa tine ;o3
acebook acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina!
Nr. mesaje Nr. mesaje : 752
Puncte : 1515
Reputatie Reputatie : 167
Stare de spirit Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`

Mirrors    Empty
MesajSubiect: Re: Mirrors    Mirrors    I_icon19Mar 10 Sept 2013, 21:13

Aoloo nu filmu asta =))) ..

Nu mai m-am uitat in oglinda ceva timp dupa ce l-am vazut

CUm spuneai si tu prima parte e cea mai reusita.. :)) 

Merita vazut ^^ kiss !
Sus In jos

Mirrors

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-