Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Cine n-a auzit inca de aceste filme? Si mai mult, cine nu le-a vazut? Indiferent care ar fi raspunsul, povestea, ideile, personajele, parca totul e mult prea bine gandit pentru a nu face o carte si, implicit, un film de succes. Am spicuit putin din volume, insa am vazut toate filmele si pot spune cu mana pe inima ca nu vor exista prea multe filme care sa-l egaleze. Fara alte detalii, seria HP.
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Prisoner of the Azkaban
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter and the Phoenix Order
Harry Potter and the Half Blood Prince
Harry Potter and the Deathly Hallows I
Harry Potter and the Deathly Hallows II
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
Subiect: Re: Harry Potter Mar 10 Sept 2013, 21:09
Ce poate fii mai frumos de facut atunci cand nu ai chef de nimic dkt sa te uiti la Harry Potter ...
Un film genial ..Inca de mica ma uitam si asteptam cu nerabdare urmatoarea parte..
Sa spun sincer partile cu ei mici mi s-au parut mult mai interesante ..
Oricum , e un film superb .. !! ^^
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: Harry Potter Mar 10 Sept 2013, 23:07
Mi-a luat 3 zile să le văd pe toate deodată Are mai mult farmec aşa. Este genială toată seria. Când dădea pe la televizor câte unul, nu-mi plăcea deloc. Ei, când l-am downloadat în calculator, nu mă mai săturam de el. Aşa mi se întâmplă de fiecare dată Voiam mai mult şi mai mult :)) Aş fi vrut însă ca Hermonie să fie cu Harry, şi nu sora lui Ron. Nu îmi plăcea de fetiţa aia deloc . Nici de Ron nu prea îmi plăcea
Harry Potter, unul din filmele copilăriei chiar şi generaţiei anterioare
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Re: Harry Potter Mier 11 Sept 2013, 09:44
Filmul si cartile copilariei mele, clar!
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
Subiect: Re: Harry Potter Sam 28 Dec 2013, 19:39
Eu sunt mare fan, mare fan. Am citit toate cartile, am vazut de cel putin doua ori toata seria cap coada. Este un film genial. Din punctul meu de vedere J.K.Rowling este o scriitoare exceptionala, a reusit sa ridice o lume de basm atat de reala. Cand eram mica imi doream atat de mult sa ajung la Hogwarts. Filmele sunt bune, pline de efecte, iar actorii sunt mulati pe descrierea din carte.
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
Subiect: Re: Harry Potter Sam 01 Feb 2014, 10:27
Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit de aceste filme. Sunt filmele copilariei mele. De cate ori ma uit la ele ma simt iar copil. Pana si la scoala am vazut filmul cu clasa.
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
Subiect: Re: Harry Potter Sam 19 Iul 2014, 22:25
Harry Potter, filmele cu care am crescut. Chiar ca filmele sunt geniale, toate
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
Subiect: Re: Harry Potter Mier 26 Noi 2014, 18:57
Sunt singura de aici care nu le-a vazut ? Ei bine, eu am si motive, pentru ca pana anul trecut Harry Potter mi se parea o prostie plictisitoare, asta pana sa citesc cartile, iar acum abia astept sa vad toate filmele ( doar ca le pastrez pentru ocazii speciale).