Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 348 Puncte : 448 Reputatie : 52 Hobby-uri : imi place sa pictez si sa cant Stare de spirit : happy
Subiect: After.Life Mier 11 Sept 2013, 12:47
Mi-a fost recamandat filmul asta de o colega l-am vazut si am ramas gen: wow! ce? Vi-l recomand si voua cu mare caldura. E un film psihologic cu o poveste controversata pentru iubitorii de acest gen
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: After.Life Joi 10 Oct 2013, 16:06
Oh, Doamne! Filmul ăsta a fost şi este genial! Liam Neeson şi-a jucat impecabil rolul (nu că ar fi de mirare) iar Christina Ricci a jucat şi ea minunat. Acest film a fost formidabil. Mă intrigă însă nota acordată pe IMDB (5,9). Mi se părea că merită mai mult. Dar asta e. Nu ne putem pune noi ăştia "mediocrii" cu specialiştii :p
Recomand cu căldură acest film. După părerea mea, merită :)
S. Academy Student
Sex : Localizare : Bucuresti acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 8 Puncte : 20 Reputatie : 0 Stare de spirit : :33333
Subiect: Re: After.Life Sam 02 Noi 2013, 12:19
After.life este un film reuşit, într-adevăr.. însă povestea celor doi este tristă. Totul se termină doar printr-o greşeală. Doctorul de la morgă era şi el puţin ciudat, nu toată lumea colecţionează poze cu pecienţii morţi, dar acesta este filmul :))