Dara Chūnin
Sex : Varsta : 28 Localizare : Targoviste acebook : Foloseste "url" , largea profilul si ti-am sters linkul. Nr. mesaje : 662 Puncte : 742 Reputatie : 32 Stare de spirit : I’m getting stronger, i’m hurt no longer!
| Subiect: The Grudge Mier 11 Sept 2013, 13:11 | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Una din cele mai inspaimantatoare serii de filme horror, insa, cel ptin mie, mi-au lasat si loc de cateva glumea aceste serii. P.S. Aveti grija! Mama sau copilul pot fi chiar acum in spatele vostru, iar the grudge s-ar putea muta oricand deasupra voastra. Aha, era sa uit! Va recomand si Scary Movie 4, care vine ca o parodia a The Grudge 1! |
|
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: The Grudge Mier 11 Sept 2013, 13:18 | |
| Ugh, mi-ai luat-o inainte. Eu vroiam sa postez The Grudge, bine ca ai facut-o tu, anyway. ;) Am vazut toata seria acum vreo doi ani si stiu ca m-am speriat teribil la unele faze. Chiar si pana in prezent, daca aud pe cineva facand acel sunet pe care il face fantoma (nu mai stiu cum o cheama) din gura mi se face pielea gaina. |
|
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| |
Tommy. Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Transilvania. Nr. mesaje : 28 Puncte : 41 Reputatie : 5 Hobby-uri : Violate beasts. Stare de spirit : I don't give a shit.
| Subiect: Re: The Grudge Sam 14 Sept 2013, 09:19 | |
| Oh, nu știam de ultimul The Grudge. Știu că a fost așa de frumos încât și ai mei s-au uitat cu mine :)). Într-adevăr acel sunet era ciudat. Deseori îl fac și eu pentru a speria pe cineva. The grudge 1 nu a fost cine știe ce. Îmi plăcuse mai mult 3-ul. |
|