Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Pan's Labyrinth (2006) Mier 11 Sept 2013, 14:56
In the fascist Spain of 1944, the bookish young stepdaughter of a sadistic army officer escapes into an eerie but captivating fantasy world.
M-a captivat imediat cum a inceput, este un film pentru toate varstele, parerea mea. L-am vazut o singura data, dar l-as revedea de zeci de ori. Desi imprejurarile in care se afla fata sunt reci, reuseste sa transmita o aura calda celui care o priveste.
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
Subiect: Re: Pan's Labyrinth (2006) Mier 11 Sept 2013, 16:19
THIS. Asta este filmul meu preferat, all time. L-am vazut prima data cand aveam 12-13 ani, cred, si mi-a placut foarte mult. L-as revedea oricand. Multam, Kit.
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: Re: Pan's Labyrinth (2006) Mier 11 Sept 2013, 17:27