Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
That's our forum way!
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
Subiect: American Horror Story Mier 11 Sept 2013, 19:30
:)) da. Unul dintre serialele mele preferate, AHS mi-a ridicat adrenalina la cote maxime. mini heartattacks all the time. Cu o actiune bizara, sumbra si sinistra, AHS nu e pentru toata lumea.
Ah, sa nu uit, unul dintre cele mai uzate citate : All monsters are human este din AHS.
An anthology series that centers on different characters and locations, including a haunted house, an insane asylum and a witch coven.
Sunt doar 3 sezoane in aceasta antologie, din pacate. 2 dintre ele au aparut si au fiecare cate 23(?) episoade, nu sunt sigura...
Season 1
Season 2
Season 3 - inca neaparut
Sekhmet. Mizukage
Merite deosebite : Sex : Nr. mesaje : 4061 Puncte : 5164 Reputatie : 940
Subiect: Re: American Horror Story Mier 11 Sept 2013, 19:36
Încă de când am auzit de acest serial, am fost curioasă în privința lui și nerăbdătoare să-l văd. Nu pot să aleg dintre cele două serii apărute; ambele mi-au plăcut la fel de mult. Printre toate șcenele horror, parcă cineva a strecurat și puțină genialitate. Asta mi-a plăcut întotdeauna la orice film sau serial, în cazul nostru. Eu zic că merită văzute toate sezoanele, având în vedere că nu sunt nici așa multe. ^.^
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
Subiect: Re: American Horror Story Mier 11 Sept 2013, 19:41
Sezonul 1 mi-a placut cel mai mult mai ales pt povestea de dragoste dintre Violet si Taint , insa nu prea mi a placut sfarsitul
S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
Subiect: Re: American Horror Story Vin 01 Noi 2013, 15:42
Pe mine una sezonul 2 m-a impresionat. Mi s-a părut cel mai... genial Nedreptăţile la care au fost supuse unele personaje m-au intrigat extrem. La început, când Sora Jude (sau cum e chema ) a ajuns şi ea să fie închisă acolo, eram mulţumită, iar în mintea mea era ceva gen (aşa meriţi, bitch!). Dar apoi... mi-a fost o milă de ea...
Cum s-a sfârşit sezonul m-a lăsat . Lana Bannana a devenit o scorpie . Cu toate că meritase plodul ei de 48 de ani (48, nu? ).
Acum, la sezonul 3, nu prea mi-a atras cine ştie ce atenţia... poate mai încolo... cine ştie?
Vreau să îi mulţumesc Andreei Schmitt, pentru că datorită unei postări de-ale sale pe facebook am alfat de acest minunat serial
Avada Kedavra Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : In coltul intunecat al propriei minti... Nr. mesaje : 1080 Puncte : 1250 Reputatie : 84 Stare de spirit : Neutra
Subiect: Re: American Horror Story Lun 18 Noi 2013, 10:59
Ador serialul ăsta. Este genial...Acum am terminat sezonul doi şi vreau să îl încep pe al treilea. Îmi place de Even Peters, un kinder ucigaş, cu ochii superbi. Îşi interpretează rolul perfect. Nu pot să fac o comparaţie între cele două sezoane văzute de mine. Primul a fost mai romantic, finalul m-a dat pe spate, când eu credeam că totul va fi bine, că Tate şi Violet vor rămâne împreună şi alte siropoşenii, regizorii mi-au dat o ditamai palma mintală. Sezonul doi este mai bolnav, scenele devin din ce în ce mai sângeroase şi scârboase. Replicile mi s-au părut mai profunde decât în sezonul 1... Îmi plăcea că mi se dădeau indicii cu linguriţa, când mă hotăram că îmi place de un personaj sau că îl urăsc, exact atunci acela ba devenea rău, ba era totul numai lapte şi miere şi începea să îmi fie milă de el...Oricum genial, weekendul ăsta cred că o să trec la sezonul 3... Apropo, din sezonul 1, am rămas cu melodia aceea fuierată, de apare şi în Kill Bill... I-am stresat pe colegi cu ea, o aveam ca ton de apel.
Ambriel Malphas Jōnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Roman acebook : Alexandra Elena Nr. mesaje : 1447 Puncte : 1767 Reputatie : 270
Subiect: Re: American Horror Story Dum 26 Ian 2014, 15:42
O postare pe placul meu . Sincer, eu am aflat de acest serial de pe tumblr, vedeam multe postari cu Violet si Tate, si ma intrebam '' Ce e asa spectaculos?'' pana am vazut si eu primul episod si mi s-a parut pur si simplu fenomenal. Mi-a placut atat de mult ca am terminat primul sezon intr-o singura zi, ma uitam ca o disperata. Asylum nu mi s-a parut cine stie ce, chiar m-a plictisit total. Acum, Coven e ceva mai palpitant, dar tot Murder House ramane preferata mea. :3
Subiect: Re: American Horror Story Mier 05 Feb 2014, 15:14
Într-adevăr, face parte din serialele bune, nu tocmai extraordinare. Jessica Lange şi Sarah Paulson au avut cea mai bună prestaţie, în special în ultimele două sezoane. Trei-ul a fost slăbuţ, mă aşteptam la un sfârşit mai tragic, mi s-a părut chiar foarte fericit pentru un serial horror. Din câte am înţeles urmează un al patrulea sezon, de data aceasta cu circ.