Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
The conjuring Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
The conjuring Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

The conjuring

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
iPrieten?
Jōnin
Jōnin
iPrieten?

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Sarcasmia
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1293
Puncte : 2000
Reputatie Reputatie : 433

The conjuring Empty
MesajSubiect: The Conjuring (2013)   The conjuring I_icon19Mar 10 Sept 2013, 12:11

Paranormal investigators Ed and Lorraine Warren work to help a family terrorized by a dark presence in their farmhouse. 
Stiu ca nu pare cine stie ce, dar e un film foarte bun. L-am vazut singura acum o saptamana, doua si stiu ca mi-a fost un pic frica in timpul vizionarii. Stiti si voi : ma uitam intruna in spate. 

Merita vizionat! <3
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
The conjuring Asss10The conjuring J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

The conjuring Empty
MesajSubiect: Re: The conjuring   The conjuring I_icon19Mar 10 Sept 2013, 13:55

Filmul e misto si ideea e interesanta, dar n-as putea spune ca este chiar horror, ci mai degraba ca are mult mister incorporat. Oricum, pentru putina adrenalina merita vazut.
Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

The conjuring Empty
MesajSubiect: The conjuring   The conjuring I_icon19Mier 11 Sept 2013, 22:16

Meh, filmele horror sunt cele preferate de mine, desi mare majoritate mi se par cam stupide si deloc scary. Filmul asta nu stiu daca a aparut HD pe net, dar l-am vazut acum vreo zece zile, am impresia, pentru ca trailerul ma cam impresionase. Chiar mi se pare horror trailerul, sincer; au fost niste faze in care am tresarit, dar de fapt, e cam slabut.
Speram sa fie mai bun. M-am speriat o singura data, si nu a fost din cauza ca aparuse demonul in forma lui, ci din cauza unei papusi de portelan; nu stiu, de aia ciudat, pictata pe fata de zici ca era un clovn. Am fobie la clovni si incep sa cred ca si la papusi de genul, de moda veche, oricum.
Jesus lough A fost bunicel, la fel ca si Evil Dead, desi The Conjuring a fost mult mai real si nu atat de dramatic spre final.
Sus In jos
Continut sponsorizat

The conjuring Empty
MesajSubiect: Re: The conjuring   The conjuring I_icon19

Sus In jos

The conjuring

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-