Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
World War z Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
World War z Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

World War z

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

World War z Empty
MesajSubiect: World War z   World War z I_icon19Mier 11 Sept 2013, 22:41

Am o pasiune pentru zombies, cat si pentru Brad Pitt. Filmul a aparut HD zilele trecute-pentru cei care nu au apucat sa prinda premierea, aka Andreea Schmitt.
Nu ma asteptam sa imi placa atat de mult, sincer, pentru ca zombies nu au fost autenticii morti vii, ci mai degraba un fel de monstri de zece ori mai rapizi si mai violenti. Originalitatea m-a impresionat, desigur, si la fel si finalul, desi ma asteptam la ceva dramatic, avand in vedere faptul ca 80% din populatie a fost infestata de virus. 
Oricum, superb film.
Sus In jos
Lauren Wandowski
Sennin
Sennin
Lauren Wandowski

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Târgovişte, Dâmbovița
acebook acebook : Alexandra Paun
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1459
Puncte : 1644
Reputatie Reputatie : 145
Hobby-uri Hobby-uri : Reading, dancing, writing.

World War z Empty
MesajSubiect: Re: World War z   World War z I_icon19Vin 13 Sept 2013, 17:17

Am vazut filmul inca din primele zile in care a aparut la cinematografe si marturisesc ca a fost pe placul meu, desi m-a cam speriat putin. Adica, serios, zombii aia aratau destul de infricosator. Oricum, il recomand cu inima impacata celor care nu l-au vazut inca. E foarte interesant si merita vizionat -chiar si pentru a te holba la Brad Pitt pe toata durata filmului-.
Sus In jos

World War z

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-