Andreeyutza Academy Student
Sex : Localizare : Negoesti acebook : IrinaAndreea Nr. mesaje : 9 Puncte : 15 Reputatie : 2 Hobby-uri : Dubstep&Games Stare de spirit : Energica, Nebunatica, Amuzanta
| Subiect: Bună tuturor :) Joi 12 Sept 2013, 14:19 | |
| Mă numesc Andreea ,am 14 ani,sunt din Negoești Călărași
Îmi place muzica Dubstep,jumate din timpul petrecut la Pc îl petrec jucând League of Legends/Minecraft,sunt o fire mai nebună și amuzantă :) ,și vreau să descopăr lumea Forum-ului
Dacă voi Greșii cu ceva vă rog să nu fiți Răutăcioși voi accepta orice fel de Sfat
Sper să ne ințelegem :)
|
|
mihaela myky Genin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pitesti acebook : https://www.facebook.com/mihaela.myky.313 Nr. mesaje : 91 Puncte : 209 Reputatie : 112 Hobby-uri : Desen , muzica , dans , citit , etc... Stare de spirit : energica
| Subiect: Re: Bună tuturor :) Joi 12 Sept 2013, 14:27 | |
| Buna! Imi pare bine sa te cunosc Andreea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Eu ma numesc Mihaela si am 15 ani. Daca ai nevoie de ajutor poti sa-mi zici si te voi ajuta cu mare placere.Sper sa ne intelegem bine. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
Leopard ♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Pe langa tine ;o3 acebook : Foloseste "url" altfel se deformeaza pagina! Nr. mesaje : 752 Puncte : 1515 Reputatie : 167 Stare de spirit : `~Esti rănit de oameni pentru care ți-ai da viața…~`
| Subiect: Re: Bună tuturor :) Joi 12 Sept 2013, 23:47 | |
| |
|
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Bună tuturor :) Dum 13 Oct 2013, 00:16 | |
| Hello ^.^ Bine ai venit pe forum *hug* Iti urez distractie placuta si sper sa-ti faci multi prieteni. Nu uita de regulament si fi activa ;) |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Bună tuturor :) Joi 24 Oct 2013, 19:19 | |
| Buna, bine ai venit la noi pe forum. Eu sunt Geo, ma bucur sa te cunosc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa te distrezi pe forum si sa iti faci prieteni multi, multi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Daca ai nevoie de ajutor sa nu eziti sa apelezi la mine.
Intrebari: -Cum vrei sa abordezi viitorul ? -Ce asteptari ai de la viata ? |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bună tuturor :) | |
| |
|