Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: UMF Lun 04 Oct 2021, 21:11 | |
| Macar nu te-a terminat UMF-ul pe tine! Felicitări! Io mai am de tras si deja nu mai vreau... |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: UMF Lun 04 Oct 2021, 21:59 | |
| - Yang a scris:
- Am terminat UMF. Groaznic. Nu recomand.
Io numa' anu' ăsta, dar subscriu. Doamne feri. Also, multă baftă la rezi. |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: UMF Joi 21 Oct 2021, 18:53 | |
| - Rhye a scris:
- Macar nu te-a terminat UMF-ul pe tine!
Felicitări! Io mai am de tras si deja nu mai vreau... - Choco. a scris:
- Yang a scris:
Io numa' anu' ăsta, dar subscriu. Doamne feri. Also, multă baftă la rezi. Bafta, fetelor Rhye sa ma caute pe insta =)))))))))) |
|
Rhye ANBU
Sex : Varsta : 15 Localizare : intr-un ocean cu bani acebook : . Nr. mesaje : 1164 Puncte : 1496 Reputatie : 212
| Subiect: Re: UMF Joi 11 Noi 2021, 22:15 | |
| - Yang a scris:
- Rhye a scris:
- Macar nu te-a terminat UMF-ul pe tine!
Felicitări! Io mai am de tras si deja nu mai vreau...
- Choco. a scris:
- Yang a scris:
Io numa' anu' ăsta, dar subscriu. Doamne feri. Also, multă baftă la rezi. Bafta, fetelor Rhye sa ma caute pe insta =)))))))))) Te caut soro, cum să nu te caut :))Vedem dacă te și găsesc că în afar de prenume, tot ce e pe lângă, Dzeu cu mila =))))))))) |
|
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: UMF Sam 13 Noi 2021, 12:35 | |
| Nota pentru tinerii care se trezesc ca vor aceasta chestie numita UMF: io n-am idee ce e dar acum stiu sigur ca trebuie evitat |
|