|
|
Autor | Mesaj |
---|
Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Mazgaleli de ale mele Vin 15 Iul 2011, 12:44 | |
| Ellytuc imi plac foarte mult desenele tale, si tu te uitai la W.I.T.C.H? Cum era oarE? Will, Irma, Tarani, Cornelia si Hey Lin nu? Mai vrem deseneee |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| |
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Mazgaleli de ale mele Vin 26 Aug 2011, 08:08 | |
| aoloo decnd nu am mai aparut pe aici, va rog iertatima, dar n prea m-am mai luat cu desenatu, oricum am auds unul nou facut la 3 dimineata....original, nu-i inspirat de pe nicaieri, si se vede =)) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ce stramb e saraku |
|
| |
Bombonica Mentolata Legend
Sex : Varsta : 29 Localizare : Galati Nr. mesaje : 2940 Puncte : 3581 Reputatie : 227 Stare de spirit : Happy Happy
| Subiect: Re: Mazgaleli de ale mele Vin 26 Aug 2011, 09:39 | |
| Fai Elly ca sunt foarte frumoase, adica mie imi plac Mai fa :X |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Mazgaleli de ale mele Vin 02 Sept 2011, 19:10 | |
| Aolo cate desene frumoase!!! :)) Cica la ea ce stramb e saracu', aolo, daca tu l-ai facut asa cum sa fie? :)) Oricum, desenezi foarte frumos, imi plce mult de tot... Hai, mai vino cu desene ca te fac piftie...Te-am pupacit dulce... |
|
| |
Elyy S-Class
Sex : Varsta : 26 Localizare : intr-o lume paralela Nr. mesaje : 2764 Puncte : 3123 Reputatie : 217 Hobby-uri : desene alb-negru,muzika,dans si mai actual ficuri Stare de spirit : As spune ca sunt trist, as spune ca nu sunt, nu vreu sa spun nimic, doar scriu: azi e o zi putin mai urata decat ieri…
| Subiect: Re: Mazgaleli de ale mele Vin 23 Sept 2011, 19:23 | |
| mai vin cu o poza, na ca a inceput sa ma bata desenatu multumesc pentru pentru comuri vredeti sa nu va speriati, ca esta e facut din capu meu, si la carta imagineatie am eu... =)) [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Mazgaleli de ale mele | |
| |
|
| |
|