Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
The white Queen Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
The white Queen Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

The white Queen

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

The white Queen Empty
MesajSubiect: The white Queen   The white Queen I_icon19Lun 16 Sept 2013, 16:59

Buna (:

The White Queen este un serial superb <3 Iubesc aceste genuri de film. Este facut dupa o carte pe care am inceput sa o citesc pe internet. ^^ ( Mama ar trebui sa fie mandra de mine ca citesc )

Fimul a aparut in acest an.

The White Queen (Regina alba) este descrisa ca o poveste de dragoste și pierderi, seductie și înșelăciune, trădare și crimă țesute prin povestea a trei femei diferite, dar la fel de antrenate prin conflictul în curs de desfășurare pentru tron: Elizabeth Woodville, Margaret Beaufort și Anne Neville. Este anul 1464 și Anglia a fost la război de nouă ani luptandu-se pentru a vedea care este regele de drept al Angliei - acesta este un război între două fețe ale aceleiași familii, Casa de York și Casa de Lancaster, a cărui simboluri heraldice au fost un trandafir alb și un trandafir roșu. Tânăr și frumos, Edward IV este încoronat rege al Angliei, cu ajutorul manipulator al Domnului Warwick "Kingmaker". Dar, atunci când Edward se indragosteste si se casatoreste in secret o văduvă tânără frumoasă, de rând Elizabeth Woodville, planul lui Warwick pentru controlul asupra tronului se prabuseste in jurul lui. Între timp, Woodville devine o regină, cu ajutorul ...

Va astept parerile :o3
Aa, si Edward e o bunaciune :3 Si mai sunt si alti :o3

Sus In jos
Andreea Sch ♛
Sennin
Sennin
Andreea Sch ♛

Localizare Localizare : .
acebook acebook : Facebook
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2598
Puncte : 3358
Reputatie Reputatie : 573

The white Queen Empty
MesajSubiect: Re: The white Queen   The white Queen I_icon19Mar 17 Sept 2013, 21:42

Omfg. Oare de unde stiu de serialul asta?
Oh, si mie imi placea de Edward, desi era cam prostut pentru a fi rege. Nu mai spun de fazele alea in care o dadea in penibil cu toata camera plina de femei. Meh, mi s-a parut interesanta actiunea, desi a fost mult prea grabita pentru o astfel de idee, iar personajele destul de bine conturate. Mi-a placut mult de Isabel Neville si mi-a parut rau cand a murit, total neasteptat, dar exact la fel a fost si la Edward:))) Inca mai am doua episoade, cred ca o sa ma uit la ele in weekend. Ma intreb cum se va termina, caci in ultimul episod Richard a fost incoronat. O urasc pe nevasta-sa, e prea batuta in cap si nu cred ca s-ar fi ajuns aici daca nu ar fi deschis gura.
Sus In jos
ℰmpress ♔
Genin
Genin
ℰmpress ♔

Localizare Localizare : -
Nr. mesaje Nr. mesaje : 285
Puncte : 297
Reputatie Reputatie : 10

The white Queen Empty
MesajSubiect: Re: The white Queen   The white Queen I_icon19Mar 17 Sept 2013, 23:45

Oare de unde. :">
Da, acțiunea a fost grăbită deoarece sunt doar 10 episoade și trebuia să se termine. Cred că au omis multe părți din carte.
Când Edward a murit,crede-mă că am plâns! o.O Da, și era atât de ... Uf! :-L O înșela pe Elizabeth cu toate femeile de la curte.
Nu l-am suportat pe George, dim cei trei frați, Edward și Richard erau preferații mei. Nici de Isabel sau Anne nu mi-a plăcut. În special Anne, o detest din tot suflețelul. :o3

Când Richard și Anne au ajuns pe tron am crezut că voi ... x.X Sunt tot fană a cuplului EdwardxElizabeth - chiar dacă el s-a comportat urât.
Nu prea mai știu un mic detaliu din el, ce s-a înțâmplat cu fiul lui Elizabeth, cel ce trebuia să ajungă pe tron. Tot nu cred că a murit și nu știu cine l-a omorât.
Scenele mele preferate de la sfârșit au fost cele în care Anne și Richard au murit. Nici nu știi de când așteptam asta. Tot nu-mi place că Elizabeth nu mai este regină, era și este preferata mea.
De Tudori nici nu știu ce să mai zic. Pe lady Margaret nu am suportat-o din primul sezon.
Ce e bun șa sfârșit, fiica lui Edward, Elizabeth s-a căsătorit cu fiul lui Margaret, deci e regină. :o3
A fost un serial frumos și interesant. :o3
Sus In jos
Continut sponsorizat

The white Queen Empty
MesajSubiect: Re: The white Queen   The white Queen I_icon19

Sus In jos

The white Queen

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Să vorbim și despre altceva :: Discuții libere :: Filme-