Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
Hello ^^ (din nou) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
Hello ^^ (din nou) Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

Hello ^^ (din nou)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Sayurikin
Academy Student
Academy Student

Sex : feminin Varsta : 28
Localizare Localizare : Targu Mures
acebook acebook : adauga profilul tau ...
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2
Puncte : 4
Reputatie Reputatie : 0
Stare de spirit Stare de spirit : Meh

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Lun 16 Sept 2013, 22:58

Eu ori sunt tampita ori am adormit cu telefonul. Aseara am vrut sa postez o descriere asa... Siropoasa, si nu stiu ce am facut, nu e aici. In fine, revin.

Ma numesc Renata, am 17 ani si sunt din Bistrita si Targu Mures, stau in ambele locuri -.-".
Sunt fana manga si anime de mult timp, pot sa zic ca am crescut cu ele, sunt copilaria mea, insa nu e aceasta neaparat motivul pentru care m-am inregistrat pe forum. Sunt aici pentru ca, ei bine, am fost surprinsa de ce am gasit aici. Prima data nu am avut sincer cea mai buna parere, insa "navigand" printre subiecte mi-am dat seama ca nu degeaba sunteti numarul 1 (asa scria acolo ceva...). Am fost pe o groaza de forumuri care tind a fi foarte ordonate, cu reguli ca in legislatia rutiera sa zicem, NUMAI sa arate forumul bine... Aici am gasit insa acceptarea celor care poate nu scriu foarte corect sau care mai fac greseli gramaticale. Aici fiecare poate sa isi spuna parerea liber, fara a avea in spate un grammar nazi care sa il ghionteasca si sa ii strice ziua (se poate intampla). Asa ca, desi nu am spus foarte multe despre mine aici, prin aceasta postare vreau sa imi exprim aprecierea fata de cei care au muncit la aces forum si care au avut in minte un singur lucru:  SA FIE UN LOC PENTRU TOTI! Sunt multe de zis... Dar ajunge deocamdata!

Ei bine, eu nu stiu ce sa zic despre mine, sunt deschisa pentru intrebari si... Nu in ultimul rand sper sa imi placa aici si mai mult decat pana acum, mai ales ca m-am inregistrat!
Sus In jos
♥Demy♥
Chūnin
Chūnin
♥Demy♥

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Bacau
acebook acebook : Denisa Popa
Nr. mesaje Nr. mesaje : 685
Puncte : 777
Reputatie Reputatie : 38
Hobby-uri Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :)
Stare de spirit Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Mar 17 Sept 2013, 15:48

Bine ai venit pe forum, Renata! Eu sunt Denisa. Sa te distrezi, sa postezi mult si sa respecti regulile. Ja ne !
Sus In jos
En'
Genin
Genin
En'

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Argeş
Nr. mesaje Nr. mesaje : 336
Puncte : 366
Reputatie Reputatie : 16
Stare de spirit Stare de spirit : Meh..

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Mier 18 Sept 2013, 00:21

Renata, ce nume frumos! dap ! 
Bine ai venit pe forum! Eu sunt Elena, dar îmi poţi spune En. 
Mă bucur că ai decis să te înregistrezi în această minunată comunitate. Te asigur, nu vei regreta. 
Sper să ai o şedere plăcută aici, prieteni sunt convinsă că îţi vei face şi, de ce nu, poate ne vei arăta vreodată cât de talentată eşti scriind un fic. 
Nu am prea multe întrebări pentru tine, însă sunt foarte curioasă de un lucru:
Ce planuri de viitor ai? happy 

Ne mai citim pe aici, să fii cuminte şi să respecţi regulamentul. kiss 
Have fun!
*Kisses 'n hugs*

Sus In jos
Sayurikin
Academy Student
Academy Student

Localizare Localizare : Targu Mures
Stare de spirit Stare de spirit : Meh

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Joi 19 Sept 2013, 23:47

Nu stiu cand voi avea timp de scris ca a12a... e ca ea. Cert este faptul ca imi place sa scriu si pot sa zic ca ma pricep. Si in legatura cu planurile de viitor.. sa iau peste 9 la bac, sa mananc cartile de biologie si de teste pentru admiterea la facultatea de medicina. Presupun ca asta vroiai sa stii. Da, vreau sa ma fac un medic psihopat.
Sus In jos
Know Ji Young
Academy Student
Academy Student
Know Ji Young

Sex : feminin Varsta : 25
Localizare Localizare : acasa
acebook acebook : https://www.facebook.com/andra.mihaila.3
Stare de spirit Stare de spirit : happy :]

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Vin 20 Sept 2013, 22:27

Buna Renata, bine ai venit pe forum! Si eu sunt noua, sper ca si tu esti la fel de incantata de acest site ca si mie :)
Sus In jos
DaDy
Academy Student
Academy Student
DaDy

Sex : feminin Localizare Localizare : unde imi doresc eu :P
Nr. mesaje Nr. mesaje : 15
Puncte : 23
Reputatie Reputatie : 4
Hobby-uri Hobby-uri : Music it's my life! :]
Stare de spirit Stare de spirit : Cine stie?

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Sam 21 Sept 2013, 01:43

Buna Renata, ce nume frumos. Eu ma numesc Andrada dar as prefera sa imi spui Dady.
Imi place descrierea ta si eu apreciez foarte mult munca pe care o depun toti membrii de pe acest forum. Nu e degeaba pe primul loc.
Iti urez distractie placuta pe aici happy
Sus In jos
Dana :3
S-Class
S-Class
Dana :3

Merite deosebite :
Hello ^^ (din nou) J5fdba
Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : In fata ta.
acebook acebook : Dana
Nr. mesaje Nr. mesaje : 3561
Puncte : 5056
Reputatie Reputatie : 257

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Dum 13 Oct 2013, 00:24

Bunaaa. Aterizez si eu pe aici!!! Bine ai venit la noi pe forum. O sa te integrezi repede si o sa-ti faci o multime de prieteni.
Sus In jos
GeoMetaphose
Kazekage
Kazekage
GeoMetaphose

Merite deosebite :
Hello ^^ (din nou) Asss10Hello ^^ (din nou) J5fdba

Localizare Localizare : București
acebook acebook : Geo Metaphose
Nr. mesaje Nr. mesaje : 13823
Puncte : 18544
Reputatie Reputatie : 535

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19Joi 24 Oct 2013, 19:26

Buna, bine ai venit la noi pe forum.
Eu sunt Geo, ma bucur sa te cunosc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] 
Sa te distrezi pe forum si sa iti faci prieteni multi, multi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Daca ai nevoie de ajutor sa nu eziti sa apelezi la mine.

Intrebari:
-Cum vrei sa abordezi viitorul ?
-Ce asteptari ai de la viata ?
Sus In jos
Continut sponsorizat

Hello ^^ (din nou) Empty
MesajSubiect: Re: Hello ^^ (din nou)   Hello ^^ (din nou) I_icon19

Sus In jos

Hello ^^ (din nou)

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum