Ax München S-Class
Sex : Varsta : 23 Localizare : Aici. acebook : Ax München Nr. mesaje : 2636 Puncte : 3266 Reputatie : 272
| Subiect: O propunere. Dum 22 Sept 2013, 12:36 | |
| Hello, people! Chiar în acest moment mi-a venit ideea și nu am putut rezista să n-o pun. Nu e șlefuită, așa că dacă nu va fi acceptată, îmi cer scuze că umplu spațiul degeaba. Revenind asupra ideii. Am trecut și eu pe la portal să văd cum mai e lumea pe acolo. Am observat că au rămas aceleași imagini. Ce-ar fi ca și portalul să fie reîmprospătat? Adică, nu mă refer asupra textului neapărat, ci să fie schimbată imaginea cu Naruto într-una de toamnă, așa cum e decorat aproape tot forumul. Cât despre pozele de la slideshow, ce ar fi ca și ele să fie schimbate în unele de toamnă? E doar o propunere care trebuie discutată, și dacă e trimisă la blocate, nu am nimic împotrivă. O zi bună. |
|
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: O propunere. Dum 22 Sept 2013, 15:33 | |
| Mie nu imi plac pozele de la slideshow, deci sunt de acord sa le schimbam, insa nu cu unele de toamna. De ce? Pentru ca nu se gasesc. Eu am stat vreo ora sa caut niste poze cu Naruto de toamna, clare, care sa exprime ceva si n-am gasit. Daca exista persoane care au gasit astfel de poze, le pot pune aici? Si de asemenea, eu sunt de acord cu schimbarea pozei si de la portal. Ramane de vazut ce vor spune si ceilalti. In principiu, mi se pare o idee buna. |
|
Crystal Legend
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 28 Nr. mesaje : 5170 Puncte : 8264 Reputatie : 1725
| Subiect: Re: O propunere. Lun 23 Sept 2013, 15:26 | |
| Ca si mica schimbare, a fost adaugat un horoscop in partea dreapta a portalului. Probabil ca vor fi facute si alte retusuri, insa toate vor veni treptat. |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: O propunere. Dum 08 Dec 2013, 19:31 | |
| Imaginile vor fi schimbate din cand in cand odata cu schimbarea sezonului, cu venirea anumitor sarbatori sau evenimente. Deci vor avea loc schimbari. :) Sugestie acceptata. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: O propunere. | |
| |
|