Anime. Naruto. Sasuke & Sakura
O propunere. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)
O propunere. Bvpf10

Înainte de a începe să postați, vă sfătuim să citiți REGULAMENTUL forumului! Dacă vă veți face cont, vă rugăm să nu uitați de forum și să fiți activi. Sperăm că vă veți distra și că vă veți face noi prieteni. Have fun :)

That's our forum way!

AcasaPortalEvenimenteUltimele imaginiFAQCăutareÎnregistrareConectare
--- Ne-am gândit să ne facem o nouă (re)introducere în categoria de Ești nou? Prezintă-te. Dacă te-ai mai prezentat în trecut, caută vechiul topic și fă-o din nou tot acolo. ---

Distribuiţi | 

O propunere.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos 
AutorMesaj
Ax München
S-Class
S-Class
Ax München

Sex : feminin Varsta : 23
Localizare Localizare : Aici.
acebook acebook : Ax München
Nr. mesaje Nr. mesaje : 2636
Puncte : 3266
Reputatie Reputatie : 272

O propunere. Empty
MesajSubiect: O propunere.   O propunere. I_icon19Dum 22 Sept 2013, 12:36

Hello, people! a hug
Chiar în acest moment mi-a venit ideea și nu am putut rezista să n-o pun. Nu e șlefuită, așa că dacă nu va fi acceptată, îmi cer scuze că umplu spațiul degeaba.
Revenind asupra ideii. Am trecut și eu pe la portal să văd cum mai e lumea pe acolo. Am observat că au rămas aceleași imagini. Ce-ar fi ca și portalul să fie reîmprospătat? Adică, nu mă refer asupra textului neapărat, ci să fie schimbată imaginea cu Naruto într-una de toamnă, așa cum e decorat aproape tot forumul. Cât despre pozele de la slideshow, ce ar fi ca și ele să fie schimbate în unele de toamnă?
E doar o propunere care trebuie discutată, și dacă e trimisă la blocate, nu am nimic împotrivă.
O zi bună.
Sus In jos
R∆IN
Sensei
Sensei
R∆IN

Sex : feminin Varsta : 26
Localizare Localizare : Ploieşti
Nr. mesaje Nr. mesaje : 1803
Puncte : 2244
Reputatie Reputatie : 343
Hobby-uri Hobby-uri : -

O propunere. Empty
MesajSubiect: Re: O propunere.   O propunere. I_icon19Dum 22 Sept 2013, 15:33

Mie nu imi plac pozele de la slideshow, deci sunt de acord sa le schimbam, insa nu cu unele de toamna. De ce? Pentru ca nu se gasesc. Eu am stat vreo ora sa caut niste poze cu Naruto de toamna, clare, care sa exprime ceva si n-am gasit. Daca exista persoane care au gasit astfel de poze, le pot pune aici? Si de asemenea, eu sunt de acord cu schimbarea pozei si de la portal. Ramane de vazut ce vor spune si ceilalti. In principiu, mi se pare o idee buna.
Sus In jos
http://pecetluireinamiaza.blogspot.ro/
Crystal
Legend
Legend
Crystal

Merite deosebite :
O propunere. J5fdba
Sex : feminin Varsta : 28
Nr. mesaje Nr. mesaje : 5170
Puncte : 8264
Reputatie Reputatie : 1725

O propunere. Empty
MesajSubiect: Re: O propunere.   O propunere. I_icon19Lun 23 Sept 2013, 15:26

Ca si mica schimbare, a fost adaugat un horoscop in partea dreapta a portalului. Probabil ca vor fi facute si alte retusuri, insa toate vor veni treptat.
Sus In jos
Choco.
Sensei
Sensei
Choco.

Merite deosebite :
O propunere. Asss10O propunere. J5fdba

Sex : feminin Varsta : 27
Localizare Localizare : Cluj.
acebook acebook : Choco.
Nr. mesaje Nr. mesaje : 23591
Puncte : 28367
Reputatie Reputatie : 2484

O propunere. Empty
MesajSubiect: Re: O propunere.   O propunere. I_icon19Dum 08 Dec 2013, 19:31

Imaginile vor fi schimbate din cand in cand odata cu schimbarea sezonului, cu venirea anumitor sarbatori sau evenimente. Deci vor avea loc schimbari. :)
Sugestie acceptata.
Sus In jos
Continut sponsorizat

O propunere. Empty
MesajSubiect: Re: O propunere.   O propunere. I_icon19

Sus In jos

O propunere.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Anime. Naruto. Sasuke & Sakura :: Bun venit pe Forum :: Sugestii, probleme legate de forum și plângeri legate de orice și oricine... :: Sugestii. Vă așteptăm. :: Sugestii acceptate-