Diabla Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Coreea. ♥ Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0
| Subiect: Konichiwa! Mar 24 Sept 2013, 22:10 | |
| In primul rand, buna seara! In al doilea rand, dupa cum vedeti, sunt mai noua pe aici, deci ma voi prezenta. Eu sunt Ana -scurt si la obiect -. Am aproape 14 ani si sunt din Constanta. Imi place muzica rock, metal, pop, dubstep si kpop -putin-. Altceva nu mai stiu ce sa spun... va astept pe voi cu intrebarile, eu nu ma prea pricep la prezentari si am cam amestecat totul. La revedere! :3
Ultima editare efectuata de catre Diabla in Mier 25 Sept 2013, 14:43, editata de 1 ori |
|
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Konichiwa! Mier 25 Sept 2013, 12:07 | |
| Bună, Ana! Bine-ai venit. O să te distrezi, cel mai probabil. Suntem foarte prietenoşi şi primitori. O singură întrebare am:
1. Vei scrie vreun fic pe aici ?
Fii cuminte, activă şi respectă regulamentul. Bye! |
|
Diabla Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Coreea. ♥ Nr. mesaje : 2 Puncte : 4 Reputatie : 0
| |
Albatros Academy Student
Sex : Varsta : 29 Localizare : Japonia acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 6 Puncte : 8 Reputatie : 0
| Subiect: Re: Konichiwa! Mier 25 Sept 2013, 15:08 | |
| Buna Ana! Pe mine ma cheama Mihai. Ce as putea eu sa te intreb? Ce zodie esti? Care e culoarea ta favorita? Ai un al 2-lea nume? Ai vrea sa ne imprietenim? c: Si eu sunt incepator :)): Iti urez noroc cu ficul pe care il vei posta. |
|
ℰmpress ♔ Genin
Sex : Varsta : 28 Localizare : - Nr. mesaje : 285 Puncte : 297 Reputatie : 10
| Subiect: Re: Konichiwa! Joi 26 Sept 2013, 09:59 | |
| Bună Anna! :hug:Sunt încântată să te cunosc. :3 Bine ai venit pe forum! :* Sper să te distrezi, să-ți faci mulți prieteni și să fi cât mai activă. :3 Nu uita să citești și să respecți regulamentul. ^-^ Întrebăăăări. :)) -Ce cărți ai citit? -Care sunt trupele tale preferate? -Ai animale de companie? -Mâncarea preferată? -Materia pe care nu o suporți? -Care este visul tău? -Culoarea preferată? |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Konichiwa! Joi 24 Oct 2013, 19:10 | |
| Buna, bine ai venit la noi pe forum. Eu sunt Geo, ma bucur sa te cunosc [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Sa te distrezi pe forum si sa iti faci prieteni multi, multi [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Daca ai nevoie de ajutor sa nu eziti sa apelezi la mine.
Intrebari: -Cum vrei sa abordezi viitorul ? -Ce asteptari ai de la viata ? |
|