| Cele mai proaste replici de agatat | |
|
Autor | Mesaj |
---|
Marilyn Genin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Happy Land acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 126 Puncte : 186 Reputatie : 12
| Subiect: Cele mai proaste replici de agatat Dum 29 Sept 2013, 14:11 | |
| Vi s'a intamplat sa va opreasca un baiat sau niste baieti pe strada si sa va uluiasca cu ''perlele lor'' ? Ei bine daca da postati aici . O sa va dau si eu cateva
. Cred ca pot sa mor fericit acum, dupa ce am vazut o bucata din rai.
. Prietenul meu de acolo vrea sa stie daca crezi cu sunt dragut.
Scuza-ma, accepti noi membri in fan club-ul tau?
. Esti atat de frumoasa incat mi-am uitat replica..
. Sun-o pe mama ta si spune-i ca nu vii acasa in seara asta.
. Hey draga, stii ce? Esti chiar norocoasa azi. Dintre toate fetele de aici, am ales sa vorbesc cu tine..
. Scuza-ma, dar cred ca imi datorezi o bautura. Stii, cand te-am vazut, am varsat-o imediat pe a mea
. Buna, vrei sa vezi ce tavan frumos am acasa?
. Ai ceva italian in tine? Nu vrei sa ai?
. Ce cauta o femeie sexy ca tine intr-o minte nebuna ca a mea?
. Ai sa-mi dai cateva monede? I-am promis mamei mele ca o sun cand ma indragostesc..
. Ai cumva o harta la tine? Cred ca m-am pierdut in ochii tai..
Cred ca tatal tau este un terorist pentru ca tu esti o bomba.
. Zi-mi acum daca vrei sa fii cu mine ca sa nu irosesc 500 de mii pe bauturi.
Ti-a zis cineva pana acum ca arati exact ca fata visurilor mele?
Scuza-ma, stii cat cantareste un urs polar? Ma gandeam eu ca nu, dar cred ca suficient cat sa sparga gheata. Numele meu e..
. Stii, daca as fii tu, as face s*x (iPrieten : grija cu cuvintele astea) cu mine.
. Poti sa-mi dai o poza cu tine ca sa le dovedesc amicilor mei ca ingerii chiar exista?
. Te-au sunat cei de la Protectia Mediului? Cred ca tu esti responsabila de incalzirea globala.. |
|
| |
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 29 Sept 2013, 14:53 | |
| Le stiu pe toate Mai e una "Ai mancat ciment cand erai mica? Arati beton!" Cat de duda sa fi sa folosesti o replica ca asta |
|
| |
Hellspawn Chūnin
Sex : Varsta : 25 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 817 Puncte : 1106 Reputatie : 101
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 06 Oct 2013, 20:51 | |
| Doamne!Nu pot sa cred asa ceva,am primit si eu cateva replici deastea dar parca nu sunau asa stupid.Am gasit si eu cateva:
1. Crezi in dragoste la prima vedere sau trebuie sa mai trec de cateva ori pe langa tine?
2. Ce picioare frumoase. La ce ora se deschid?
3. As putea sa te imbat si sa profit de tine, dar stiu ca nu e corect. Asadar, ce-ar fi sa-mi iei ceva de baut, sa ma imbeti si sa profiti tu de mine?
4. Buna. Lucrez la pagini aurii. Cum se face ca am toate numerele dar al tau lipseste?
5. Imi poti da o poza cu tine ca sa-i arat Mosului exact ce imi doresc de Craciun?
Hmmmm, ochii tai au aceeasi culoare ca Porsche-ul meu.
6. Ceasul meu magic spune ca nu ai pantalonii pe tine. Ah nu? Cred ca e cu o ora inainte..
7. Fii diferita! Spune da!
8. Esti designer de interioare? De cand ai intrat aici, incaperea a devenit mai frumoasa.
9. Stii, de fapt nu sunt atat de inalt. M-am suit pe portofel.
10. Si, cum era raiul cand ai plecat din el?
11. Singurul lucru pe care ochii tau nu mi l-au spus este numele tau.
12. Esti religioasa? Pentru ca esti raspunsul tuturor rugaciunilor mele.
13. Auzi, te-am vazut cumva pe coperta Vogue?
14. Ai mai multe curbe decat o masina de curse..
15. Buna, am un ... si din pacate expira peste doua ore. Ce zici, profitam de el?
16. N-as vrea sa fiu in locul lui Blunt, dar You’re Beautiful.
17. Cum e sa fii cea mai frumoasa fata din cladirea asta?
18. Te-a durut cand ai cazut din rai?(Am auzit-o odata,este penibila)
19. Crezi in ... la prima intalnire?
20. Hey draguto, hai sa facem mai multi copii decat putem hrani..(si pe asta,dar cred ca tipul era beat)
21. Mai am doar trei luni de trait, asa ca ma onorezi cu compania ta?
22. Unde ai fost pana acum? Te-am cautat toata viata.. |
|
| |
♥Demy♥ Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Bacau acebook : Denisa Popa Nr. mesaje : 685 Puncte : 777 Reputatie : 38 Hobby-uri : Scris, Citit, Desenat, URMARIT NARUTO , mai multe :) Stare de spirit : visatoare.....si aeriana <3
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Joi 07 Noi 2013, 15:29 | |
| Hop oleaca, mie nu mi-au fost niciodata adresate astfel de replici ( norocul sau ghinionul meu ). ei bine toate sunt yauch ! Nici nu cred ca as vrea sa le aud vreodata. Ja ne ! |
|
| |
xenomorphius Chūbu
Sex : Varsta : 29 Localizare : În pădure! Nr. mesaje : 3304 Puncte : 4254 Reputatie : 841 Stare de spirit : -
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Joi 07 Noi 2013, 15:34 | |
| Pe mine personal m-au amuzat. Mulţi au atâta imaginaţie şi sincer, chiar dacă ar fi serioşi, ce fată i-ar mai crede? Sincer acestea par inocente, unele. Am auzit replici de agăţat cu adevărat dezgustătoare de la unii. Însă nu mă apuc să înşir pe aici. : )) |
|
| |
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| |
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Vin 15 Noi 2013, 13:44 | |
| Chiar ca sunt amuzante(unele dintre ele), insa parca te cam calca pe coada. Mai stiu eu una: "Mama ta e terorista? Esti o bomba!" Mie, sincer, mi se par penibile si deplasate, dar tot haioase. Oricum, nimic nu e mai rau decat un "Vrei sa fii cu mine?" spus cu fata in alta directie si fara nici un adaos. Baietilor, fiti mai romantici si originali!(No offense) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 26 Ian 2014, 12:05 | |
| |
|
| |
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Sam 01 Feb 2014, 23:38 | |
| Eşti cumva un criminal în serie? Pentru că m-ai ucis cu zâmbetul tău. Loool, am folosit-o şi eu astăzi. |
|
| |
R∆IN Sensei
Sex : Varsta : 26 Localizare : Ploieşti Nr. mesaje : 1803 Puncte : 2244 Reputatie : 343 Hobby-uri : -
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 02 Feb 2014, 01:09 | |
| "Salut! Ca buna esti deja." |
|
| |
Anya Special Jōnin
Sex : Localizare : Racitania acebook : Nu exista! La pensie imi fac, va asigur! Nr. mesaje : 1521 Puncte : 1815 Reputatie : 210
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 16 Feb 2014, 14:45 | |
| LoL, am primit si eu odata ". Prietenul meu de acolo vrea sa stie daca crezi cu sunt dragut."" .Mereu am urat cand a venit cate unul la mine si a bagat o replica din asta..fermecatoare. Ma intreb de ce nu te prezinti prima data si dupa ce va cunoasteti daca iti mai place de ea sa o intrebi. Mh..tin minte ca acum ceva timp intr'un magazin se uita unul insistent la mine si la un moemnt dat ii zice prietenului sau "Uite bomba sexy,ma!".
|
|
| |
Skitte Chūnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : acebook : Bogdan Nr. mesaje : 819 Puncte : 1112 Reputatie : 153 Stare de spirit : Anything Could Happen
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 16 Feb 2014, 14:56 | |
| Majoritatea băieţilor nu au înţeles că replicile de ,, agăţat " nu ajută la nimic. :)) |
|
| |
Banned. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Chişinău acebook : Sexicism pe Facebook Nr. mesaje : 69 Puncte : 108 Reputatie : 25 Hobby-uri : Enervatu' ălora de pe chat Stare de spirit : Mişto
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Lun 21 Iul 2014, 00:52 | |
| Auzisem sau citisem ceva de genul "Ai un ochi? Căci mă pierd în harta ta" |
|
| |
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Lun 21 Iul 2014, 01:00 | |
| Nu asa, ue =)))))))))))))))))))))))))
|
|
| |
Banned. Genin
Sex : Varsta : 29 Localizare : Chişinău acebook : Sexicism pe Facebook Nr. mesaje : 69 Puncte : 108 Reputatie : 25 Hobby-uri : Enervatu' ălora de pe chat Stare de spirit : Mişto
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Lun 21 Iul 2014, 01:07 | |
| De la lichior, ue, de la lichior! Smr ce tare sunt, nici nu dau edit =)))))))
Choco: Sampanie fara alcool mai degraba.. YoCelCuValoareCrank.: Nu-mi mai edita comm-urileeeeeeeeeeeeeeeeeeee, le strici valoarea; ms! Choco: How about no? DinNouYoCelCuValoareCrank.: Stop it pls (irked)
Ultima editare efectuata de catre Crank. in Lun 28 Iul 2014, 00:31, editata de 2 ori |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Lun 28 Iul 2014, 00:25 | |
| Caut prietenă şi nu găsesc. Îmi recomandaţi ceva sau nu aveţi experienţă? #Leh |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : București acebook : Ema Nr. mesaje : 6696 Puncte : 7969 Reputatie : 815
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Dum 31 Aug 2014, 19:48 | |
| Salut, că bună ești deja. Gtfo. |
|
| |
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Mar 02 Sept 2014, 23:20 | |
| Doamne, pe mine ma amuza replicile astea =))))) |
|
| |
Ineffable. S-Class
Merite deosebite : Sex : Varsta : 26 Localizare : . acebook : hässlich Nr. mesaje : 13202 Puncte : 15767 Reputatie : 858
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Lun 16 Feb 2015, 00:04 | |
| Hei, fata! Îmi dai numărul tău? Sunt virgin!! |
|
| |
Arcade Shodai Hokage
Sex : Varsta : 34 Localizare : Timisoara, Bulgarus acebook : Marius Mihai Nr. mesaje : 3411 Puncte : 5195 Reputatie : 565 Hobby-uri : fotbal, muzica, gaming-ul, festivale, concerte, cititul in tren Stare de spirit : ¯\_ (ツ)_/¯
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Mier 18 Feb 2015, 09:09 | |
| Do you have a mirror in your pocket? Couse I can totaly see myself in your pants. :3 |
|
| |
Ineffable. S-Class
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Vin 27 Feb 2015, 21:16 | |
| Nu te mănânc de vie, oricât de bună ai fi. Dar dacă ai fi vie, te-aș lăsa să faci struguri.:l |
|
| |
Dellz Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Hell acebook : Delia P. Nr. mesaje : 849 Puncte : 1052 Reputatie : 121 Hobby-uri : Slaying Stare de spirit : Are you stupid or something?
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Mar 03 Mar 2015, 16:01 | |
| Cea mai tare replica care am auzit-o in viata mea 100% originala. A patit-o o colega in club. -Papusa ai un fir de ata? -Nu, de ce? -Pentru ca vreau sa legam o conversatie. |
|
| |
Danielle Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : Bucuresti Nr. mesaje : 3450 Puncte : 4339 Reputatie : 245
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Mar 03 Mar 2015, 16:07 | |
| - Dellz a scris:
- Cea mai tare replica care am auzit-o in viata mea 100% originala. A patit-o o colega in club.
-Papusa ai un fir de ata? -Nu, de ce? -Pentru ca vreau sa legam o conversatie. Chiar ca-i tare asta. Nota 10!!:))))) |
|
| |
Yin Sennin
Merite deosebite :
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat Joi 05 Mar 2015, 21:26 | |
| - Salut, ca buna esti deja. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cele mai proaste replici de agatat | |
| |
|
| |
| Cele mai proaste replici de agatat | |
|