Lysandre Academy Student
Sex : Varsta : 25 Localizare : Acasă, stau. Aştept. O viaţă mai bună. acebook : adauga profilul tau ... Nr. mesaje : 17 Puncte : 22 Reputatie : 1
| Subiect: Bună, sunt nou pe-aici! Lun 30 Sept 2013, 19:53 | |
|
Sunt nou pe forum. Am 14 ani şi mă numesc Luca. Mă bucur că am ajuns aici pe Forum. Sper să îmi fac prieteni şi cred că am să mă apuc în curând să fac un fic. Am citit deja câteva fic-uri şi am şi o idee. Dar rămâne de văzut. Sunt skater. Niciodată să nu-mi iei placa, sau am să mor! Îmi place verdele şi iubesc muzica. Trupa mea preferată e Metallica. Da, da, sunt rocker. Îmi place fotbalul. Îmi place geografia şi, mda... Nu mai ştiu ce să spun. Sper să ne distrăm împreună! Ne vedem pe-aici! :)
|
|
Dana :3 S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 27 Localizare : In fata ta. acebook : Dana Nr. mesaje : 3561 Puncte : 5056 Reputatie : 257
| Subiect: Re: Bună, sunt nou pe-aici! Lun 30 Sept 2013, 21:46 | |
| Buna Luca!!! Incantata de cunostinta sunt Daniella, ma bucur sa te cunosc .Se pare ca incep sa apara din ce in ce mai multi baieti.Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni. Fii activ........ |
|
GeoMetaphose Kazekage
Merite deosebite : Sex : Varsta : 28 Localizare : București acebook : Geo Metaphose Nr. mesaje : 13823 Puncte : 18544 Reputatie : 535
| Subiect: Re: Bună, sunt nou pe-aici! Mar 01 Oct 2013, 10:31 | |
| Buna Luca Eu sunt Geo, incantata sa te cunosc. Deja mai vrajit complet cand am auzit de rock si skate. Doua lucruri pe care le iubesc Ma bucur ca vrei sa deschizi un fic, chiar vreau sa ma anunti cand o vei face. Acum cateva intrebari 1. Din ce oras esti? 2. Cum vezi tu viitorul ? 3. Ai o carte preferata ? 4. Cum ai descoperit acest forum? Ce te atrage la el? Ne mai auzim |
|
iPrieten? Jōnin
Sex : Varsta : 26 Localizare : Sarcasmia Nr. mesaje : 1293 Puncte : 2000 Reputatie : 433
| Subiect: Re: Bună, sunt nou pe-aici! Mar 01 Oct 2013, 10:48 | |
| Oije, avem un skater pe forum. FTW. Hei, Luca, imi pare aproximativ bine sa te cunosc, eu sunt Kit/Meli, cum sunt strigata pe aici. Nu uita sa mergi pe la regulament si sa respecti regulile, altfel vei avea de furcu(lita) cu mine. pwp, lav u. |
|
Thunder S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 24 Localizare : I can`t escape this place, it`s in my mind. acebook : Andreea
Nr. mesaje : 4074 Puncte : 4605 Reputatie : 205
| Subiect: Re: Bună, sunt nou pe-aici! Mar 01 Oct 2013, 22:07 | |
| Rocker?...ROCKER?! Mother of Rock. (GOO) Revenind, bine ai venit pe forum ( nu iti iau placa, ba chiar daca e te trag printr-un magasin de skate-uri). Deci, din cate am citit, iti place football, huh? Pai, te provoc la un meci. ( Da, sunt constienta ca sunt fata.) Ce as mai putea sa te intreb? Deja Geo mi-a furat toate intrebarile, in afara de una. Cu ce echipa tii? ( Steaua\Dinamo\Rapid\etc.) Spor cu ficul pe forum si sper sa iti faci cat mai multi prieteni si sa treci si pe la chat. ^^ |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bună, sunt nou pe-aici! | |
| |
|