Elz . S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 26 Localizare : Unde te aştepţi mai puţin. acebook : Elz :) Nr. mesaje : 4331 Puncte : 5563 Reputatie : 903 Hobby-uri : KPoP , Dancing and Writing :) Stare de spirit : Unknow.
| Subiect: Re: Blestemul cadavrului de la apus Lun 09 Mai 2011, 19:54 | |
| Deci iubita mea Este absolut superb Vreau neaparat next pwp |
|
Devil Roxa ♂ Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : ♥♥ Pierduta ♥♥ Nr. mesaje : 21 Puncte : 24 Reputatie : 3 Hobby-uri : ♥♥ Statul de geaba ♥♥ Stare de spirit : ♥♥ Super naspa ♥♥
| Subiect: Re: Blestemul cadavrului de la apus Mier 25 Mai 2011, 08:56 | |
| oauuuuuu ce idee minunata deci trebuie sa aduci next pls |
|
Mùsè Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : pe acolo...pe aici:D Nr. mesaje : 681 Puncte : 806 Reputatie : 114 Hobby-uri : muzica, desen... si multe altele :) Stare de spirit : obosita T_T
| Subiect: Re: Blestemul cadavrului de la apus Mier 25 Mai 2011, 10:52 | |
| salut!scuze ca ca nu ti-am citit ficul mai devreme dar am fost cam ocupata ce pot sa zic......il iubesc e foarte interesant abia astept sa pui nextu:D |
|
pisicuta.lady Academy Student
Sex : Varsta : 28 Localizare : la capatul infernului Nr. mesaje : 27 Puncte : 39 Reputatie : 3 Hobby-uri : plimbari Stare de spirit : smile and cool
| Subiect: Re: Blestemul cadavrului de la apus Lun 06 Iun 2011, 10:02 | |
| buna! se pare ca m-am ivit si eu pe aici! sa sti ca e super interesant ficul tau,ideea e geniala plina de creativitate! dar sunt un pic cam scurte ori cum sa sti ca mie imi place si deabi astept next! |
|
Choco. Sensei
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Cluj. acebook : Choco. Nr. mesaje : 23591 Puncte : 28367 Reputatie : 2484
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Blestemul cadavrului de la apus | |
| |
|