S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: Re: Cu tine pot trece peste toate Vin 11 Oct 2013, 20:54 | |
| Ihiii :)Nu mă aşteptam să îl aduci aşa repede ;;) văd că te ţii de promisiuni :)Pff... supranatural? Nu prea îmi plac chestiile asteaaa :(Dar, ţinând cont că va fi muuultă iubire, presimt că o să îmi placă ;;)Un comentariu banal ăsta lăsat de mine, dar sunt superextramegaultra extenuată T_T P.S: Aştept continuareaa ;;) *>:d< |
|
Anne Howard Chūnin
Sex : Localizare : Cine stie pe unde...in lume... Nr. mesaje : 900 Puncte : 1138 Reputatie : 96 Hobby-uri : Tot ce tine de Coreea! Stare de spirit : Ok...avand in vedere ca mereu poate fi mai rau...
| Subiect: Re: Cu tine pot trece peste toate Sam 12 Oct 2013, 11:50 | |
| |
|
Alexandra. Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Calarasi Nr. mesaje : 797 Puncte : 865 Reputatie : 50 Hobby-uri : scris, citit, ascultat muzica
| Subiect: Re: Cu tine pot trece peste toate Sam 12 Oct 2013, 12:58 | |
| Bună! Încă un next foarte frumos, adus mai repede decât am crezut că va veni. Mă gândeam eu că Sasuke se va duce la aceea academie, dar nu mi-a trecut nici măcar o secundă prin minte că acesta ar putea fi ceva mai special din acest punct de vedere. Este foarte interesantă ideea cu aceşti colegi ai săi care la fel ca el nu sunt în întregime umani şi chiar sunt curioasă să văd cum se va descurca Sasuke pe acolo printre atâţia elevi ai academiei. Abia aştept să văd ce se mai întâmplă şi mai ales ce s-a întâmplat atunci cu Sasuke de a devenit aşa. Până la nextul viitor te pup şi spor la scris în continuare. |
|
Yang Jōnin
Sex : Varsta : 16 Localizare : Nr. mesaje : 1038 Puncte : 1376 Reputatie : 152 Hobby-uri : ᴡᴇᴇᴅᴏɴᴛᴄᴀʀᴇ Stare de spirit : make sasu.fairtopic great again
| Subiect: Re: Cu tine pot trece peste toate Dum 15 Dec 2013, 17:02 | |
| FanFic închis la cererea autoarei. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cu tine pot trece peste toate | |
| |
|