S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: "Declaraţie de dragoste" - G. Şovu Dum 06 Oct 2013, 15:36 | |
| Pe baza acestei cărţi, după cum unii ştiu, s-a făcut şi un film cu aceaşi nume. Mie una mi-a plăcut mai mult cartea decât filmul (care l-a dat la televizor după câteva săptămâni după ce am terminat cartea). Această carte a fost lansată înainte de "Liceenii", scrisă de acelaş autor. Cei care au vizionat faimosul film cu Bănică şi toţi ceilalţi (Liceenii), şi cărora le-a plăcut, le recomand cu căldură şi "Declaraţie de dragoste" :) |
|
Methera S-Class
Merite deosebite :
Sex : Varsta : 109 Localizare : Regatul de Nord al Iadului. acebook : Andreea Drăgan Nr. mesaje : 7624 Puncte : 8016 Reputatie : 256 Hobby-uri : Ficuri şi cărţi. Stare de spirit : L.
| Subiect: Re: "Declaraţie de dragoste" - G. Şovu Lun 22 Sept 2014, 14:59 | |
| Omg, o am. Am citit-o după ce am terminat Liceenii şi mi-a plăcut foarte mult. Şovu are un stil atât de frumos şi de fiecare dată când i-am citit cărţile, mi-am dorit ca şi viaţa mea de liceu să fie atât de palpitantă şi să aibă acelaşi farmec. Mama îmi spune că pe vremea ei chiar aşa era şi-s aşa geloasă că totul s-a schimbat... :( În fine, cartea este superbă, o poveste de dragoste foarte pătrunzătoare. |
|