Adda Bunny Genin
Sex : Varsta : 24 Localizare : Ploiesti acebook : Alexandra Brujban
Nr. mesaje : 409 Puncte : 452 Reputatie : 21 Hobby-uri : Sa dorm, sa ascult muzica, si sa dorm ascultand muzica
| Subiect: Pai.. Am si eu niste poezii.... Mar 08 Oct 2013, 22:28 | |
| Descriere.... :)) Deci... Sa incep... sa trecem la treaba!
Despartire(n-am gasit un titlu mai frumos!)
De ce in inima mea sa ploua Si sa se rupa-n doua, Cand pe tine nu te ineterseaza, De parca dragostea noastra nu mai conteaza?
M-am saturat sa ma tot gandesc La tot ce odata am zis ca o sa pretuiesc. Vreau sa ma comport ca tine, Aratand ca totul este foarte bine.
Nu stiu cum poti fii asa nepasator Cu tot, dar sa stii ca o sa-ti fie dor! Ai zis cuvinte grele, dar nu te-ai gandit Ca poate m-ai ranit.
Cand ai plecat cu iubita ta, Eu i-am soptit doar asta: "Iti place sa furi iubiti? Ai grija ca mie-mi place sa mut dinti!"
Dupa, mergand pe strada, am auzit Cum "prietenii" mei gandurile mi le-au adeverit Cum ca barfa este cea mai ieftina reclama Spusa de cea mai ieftina persoana.
O sa va tratez pe voi asa cum si voi pe mine Ca sa vediti si coi cat de de "bine" Mai bine singura decat cu oameni care n-au timp de mine De azi, fiecare pentru sine!
Sincer, parca m-apuca rasul cand ma gandesc Cta de pro*sta sa fi fost ca sa te iubesc In fine, asta nu mai conteaza Atata timp cat am viitorul in fata.
Am invatat sa traiesc viata asa cum e ea Pentru ca nu stiu cand mi se va lua. Asa ca mai bine fara tine, razand, Decat cu tine, plangand!
Nu esti nici primul, nici ultimul Asa ca sa nu te duca gandul Ca o sa bocesc pentru tine Cat pentru o mie!
La revere iti spun Iar tu urlii ca un ne*un: -Tu m-ai inselat! -Dar tu m-ai provocat!
Gata!!! O scriu si pe cealalta care este mai scurta:
Prietenie
Totul a inceput acum ... ani, Cand inca ne jucam cu bolovani. Cele mai bune prietene am devenit, Si eram parca de nedespartit.
Ne intelegem foarte bine Doar tu si cu mine, Stii ca ai un loc in sufletul meu Si ca o sa poti sa contezi pe mine mereu.
Stii ca te iubesc pentru ca ai fost mereu langa mine Si cand zic mereu, nu ma refer doar la bine. Tu esti cea crae m-a invatat sa fiu tare, Intr-o lume in care aproape totul doare.
Ti ai reusit sa ma pui mereu pe picioare, Can simteam ca ma prabuseam mai tare. De aceea, promit ca o sa te pretuiesc ca pe o comoara, Ca ai facut totul ca sa nu ma doara!
Sper ca va plac! Stiu... ciudate.. In fine, astept atat pareri cat si critici! |
|
Bubu. Legend
Merite deosebite : Sex : Varsta : 27 Localizare : Bucuresti acebook : Bubs Bbu Nr. mesaje : 5440 Puncte : 6635 Reputatie : 727 Hobby-uri : Writing - Reading - Hip Hop - Rap Stare de spirit : I feel like I want to murder someone
| Subiect: Re: Pai.. Am si eu niste poezii.... Mier 23 Iul 2014, 03:07 | |
| Ok.. destul de interesant. Stiu ce vrei sa transmiti tu prin prima poezie, dar cred ca puteai folosii multe metafore si multe alte cuvinte.. Trebuie sa recunosc, a 4-a strofa ti-a iesit cel mai bine, cea cu iti place sa furi iubiti ai grija ca mie imi place sa mut dinti si asta pentru ca nu-ti apartine tie partea asta. O intalnesc des pe retelele de socializare
A doua poezie mi s-a parut mult mai ok. Ai foarte multe greseli de tastare. Trebuia sa corectezi inainte sa le postezi mai ales ca sunt poezii Succes in continuare :* |
|