S. Felicia Chūnin
Sex : Varsta : 27 Localizare : Brăila acebook : Felicia Stratulat Nr. mesaje : 606 Puncte : 817 Reputatie : 55 Hobby-uri : Seriale, citit, facebook, muzică, filme, prosteală Stare de spirit : meh...
| Subiect: "Taken" (2008) & "Taken 2" (2012) Joi 10 Oct 2013, 16:17 | |
| "TAKEN" Ce poate fi mai rău pentru un tată decât să asiste neputincios, prin telefon, la răpirea fiicei sale? Acesta este coşmarul trăit de Bryan, fost agent secret, care are la dispoziţie numai câteva ore pentru a o salva pe fiica sa, Kim, din mâinile unei bande de infractori specializaţi în trafic de carne vie. Panica creşte datorită unui obstacol fundamental: Bryan se află în Los Angeles, iar Kim în Paris...Notă IMDB: 7,9Notă Cinemagia: 8,6"TAKEN 2"
În Taken 2: Teroare în Istanbul, Bryan devine ţinta unui personaj misterios, care caută răzbunarea, iar acesta trebuie să-şi folosească talentele sale speciale pentru a-şi proteja familia de o armată de mercenari care vrea să-i ucidă. Notă IMDB: 6,2Notă Cinemagia: 7,6"Taken" (Teroare în Paris) mie una mi-a plăcut mult. Mă aşteptam la mai mult de la "Taken 2" (Teroare în Istanbul), dar nu prea s-a ridicat la nivelul aşteptărilor. Oricum, merge vizionat într-o zi plictisitoare :). Voi ce credeţi? |
|
Andreea Sch ♛ Sennin
Sex : Varsta : 28 Localizare : . acebook : Facebook Nr. mesaje : 2598 Puncte : 3358 Reputatie : 573
| Subiect: Re: "Taken" (2008) & "Taken 2" (2012) Sam 12 Oct 2013, 16:18 | |
| Nu imi plac filmele de actiune, adica sunt foarte putine exceptii, iar Taken face parte din ele. Prima data l-am vazut la tv, dupa l-am revazut cu o prietena si acum cateva luni am urmarit si continuarea. Categoric, primul film e mult mai reusit, din punctul meu de vedere, dar a fost interesant si doi-ul. Sa zicem... |
|